Spor Bakan Bak Tüm Takımlar Avusturya'ya Aynı Tepkiyi Göstermeli - Son Dakika
Güncel

Spor Bakan Bak Tüm Takımlar Avusturya'ya Aynı Tepkiyi Göstermeli

Bakan Bak Tüm takımlar Avusturya'ya aynı tepkiyi göstermeliAytekin KALENDER RİZE,(DHA)Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avusturya Hükümeti'nin camileri kapatma kararının ardından Çaykur Rizespor Kulübü'nün bu ülkeye yapacağı kampı iptal etme kararını değerlendirdi.

12.06.2018 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Bak Tüm takımlar Avusturya'ya aynı tepkiyi göstermeli

Aytekin KALENDER RİZE,(DHA)

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avusturya Hükümeti'nin camileri kapatma kararının ardından Çaykur Rizespor Kulübü'nün bu ülkeye yapacağı kampı iptal etme kararını değerlendirdi. Bakan Bak, Tüm takımlar Avusturya'ya aynı tepkiyi göstermeli dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Avusturya Hükümeti'nin ülkede bulunan camileri kapatma kararına ilişkin bir soru üzerine değerlendirmelerde bulunan Bakan Bak, kararın kabul edilemez olduğunu belirterek, Avusturya Hükümetinin aldığı karar kabul edilemez bir karar. Bu baskıcı bir yapı, oradaki vatandaşlarımıza karşı baskı uygulamak için yaptıkları bir şey. İnsanların dini vecibelerini yerine getirebilmeleri için engel konamaz. Dolayısıyla bu kasıtlı yapılan bir şey. Bizim Dışişleri Bakanımız ve diğer yetkililer şiddetle kınadılar ve uyardılar ama dediğim gibi siz gönüllere perde çekemezsiniz. İnsanlar Tayyip Erdoğan'ı seviyor dedi.

GÖNÜLLERDEKİ BAĞI KOPARAMAZSINIZ

Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın ıslıklanması olayına ilişkin konuşan Bakan Bak, şu değerlendirmelerde bulundu Mesut Özil ve İlkay Gündoğan kardeşimiz, onlar geldiler. Spordur, sevgidir çünkü çok doğal, sayın Cumhurbaşkanımız sporun içerisinden gelen bir kişi. Futbolu en üst düzeyde oynamış başarılı bir futbolcu, yönetici. Futbolu çok iyi biliyor, takip ediyor. Toplumunda sporla ilgili konularda önderlik yapıyor, yolumuzu açıyor. Bize talimatıdır, mahalle sahalarını yapın, basketbol sahalarını yapın, çocukları sahalara getirin, salonlara getirin. Onlarca sahanın yapılmasının talimatını veren kendisidir. Dediğim gibi siz hiçbir zaman gönüllerdeki bağı kopartamazsınız, insanların gönülden sevgileri var sayın Cumhurbaşkanımıza. Böyle bir liderin Rize'den yetişmiş olması da ülkemiz için de gurur verici, bizler için de gurur verici.

DESTEKLİYORUZ

Avusturya'nın ülkede bulunan camileri kapatma kararı üzerine, Rizespor'un Avusturya'daki kampını iptal etmesini değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, tüm takımların aynı tepkiyi göstermesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi Bence böyle bir karar almaları çok doğru bir karar. Destekliyoruz. Bütün takımlarımıza da aynı tavsiyeleri yapıyoruz. Çünkü bu ülkenin takımları, bizim ülkemize karşı yapılan, her ne hareket olursa olsun gerekli tepkiyi göstermelidir. Çünkü bu ülke, bizim ülkemiz. Biz bu ülkenin güçlü olmasını istiyoruz, başarılı olmasını istiyoruz. O yüzden hiç kimse çıkıp da bu tür hareketlerde, kasıtlı hareketlerde bulunmasını kabul edemeyiz ve buna karşı gerekli en sert tepkiyi gösteririz.

Spor Bakan Bak Tüm Takımlar Avusturya\'ya Aynı Tepkiyi Göstermeli
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor Bakan Bak Tüm Takımlar Avusturya'ya Aynı Tepkiyi Göstermeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement