Spor birsel vardarlı demirmen isimler değişir ama fenerbahçe kupaları almaya devam eder - Son Dakika
Güncel

Spor birsel vardarlı demirmen isimler değişir ama fenerbahçe kupaları almaya devam eder

SPOR Birsel Vardarlı Demirmen İsimler değişir ama Fenerbahçe kupaları almaya devam ederKendimi antrenörlüğe daha yakın hissediyorumBu sene de ligi domine edeceğiz gibi duruyorMilli takımda yapılanma biraz daha farklı olmalıİbrahim ALİOĞLU - Ahmet Turhan ALTAY İSTANBUL, (DHA) - Birsel...

17.10.2019 12:31  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Birsel Vardarlı Demirmen İsimler değişir ama Fenerbahçe kupaları almaya devam eder

Kendimi antrenörlüğe daha yakın hissediyorum

Bu sene de ligi domine edeceğiz gibi duruyor

Milli takımda yapılanma biraz daha farklı olmalı

İbrahim ALİOĞLU - Ahmet Turhan ALTAY İSTANBUL, (DHA) - Birsel Vardarlı Demirmen, En son Cumhurbaşkanlığı Kupa finalini izledim, rahat bir maç oldu. Bizim kızlar kupayı aldı. Sonuçta Fenerbahçe kupaları almaya devam ediyor. Oyuncular ve antrenörler değişir ama kalıcı bir şey var ki, o da Fenerbahçe kupaları almaya devam eder dedi.

Profesyonel spor kariyerini geçen sezonun bitiminde sonlandıran Fenerbahçe ve A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın önemli ismi Birsel Vardarlı Demirmen, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Basketbolu bıraktıktan sonra spor okuluyla ilgilendiğini belirten Demirmen, Fenerbahçe'nin kupaları almaya devam edeceğini ifade ederek, Basketbolu bırakalı 4-5 ay oldu. Bu yaz tatilinde hayatımda hiç olmadığı kadar dinlendim ve uzun bir süre de dinlenmeyi düşünüyorum. Kısa vadede basketbolu uzaktan takip edeceğim. Basketboldan uzaklaşmak çok zor. Şu anda da basketbol aşığı biri olarak hem erkekleri, hem de kadınları takip ediyorum. Maçları dört gözle bekliyorum. En son Cumhurbaşkanlığı Kupa finalini izledim, rahat bir maç oldu. Bizim kızlar kupayı aldı. Sonuçta Fenerbahçe kupaları almaya devam ediyor. Oyuncular değişir, antrenörler değişir ama kalıcı bir şey var ki o da Fenerbahçe, kupaları almaya devam eder. Spor okulum var, ona bu aralar daha fazla zaman ayırıyorum. Daha çok çocuklarla birlikte olmak istiyorum. Yaz ve kış kamplarımız oluyor. Yaz kampına 2 senedir gidiyorum, bu sene hem yaz hem de kış kampına gitmeyi düşünüyorum. Hayatım bu şekilde geçiyor şeklinde konuştu.

KENDİMİ ANTRENÖRLÜĞE DAHA YAKIN HİSSEDİYORUM

Demirmen, antrenörlük ya da yöneticilik hedefinin olup olmadığının sorulması üzerine ise şöyle konuştu

Zor bir soru bu. Cevaplaması çok kolay değil. Kendimi antrenörlüğe her zaman daha yakın hissediyorum ama zaman ve şartlar ne getirir onu bilemiyorum. Sonuçta kadın basketboluna bir şekilde hizmet etmek istersek öyle ya da böyle bizim gibi sporcuların da bir şekilde katkı sağlaması gerekiyor. O yüzden bu konuda net bir şey söyleyemeyeceğim.

BU SENE DE LİGİ DOMİNE EDECEĞİZ GİBİ DURUYOR

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki hedefinin Final-Four olduğunu söyleyen tecrübeli basketbolcu, sarı-lacivertlilerin ligde de zirveye oynayacaklarını düşündüğünü vurgulayarak, Açıkçası takımları çok iyi takip edemedim. Sadece bizim takımı takip edebildim. Yeni bir yapılanma oluşturdular bu sene. Son maçta gördüğümüz gibi yine ligi domine edeceğiz gibi duruyor. Avrupa'da da 5 tane yabancımız var, 1 tanesi devşirme. Ben de bütün maçları olabildiğince takip etmek istiyorum. Fenerbahçe olarak düşünürsek, ilk hedeflerinin Final-Four'a kalmak olduğunu biliyorum. Onu gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Tabi şampiyonluk gelir mi onu bilemem. Daha sezonun çok başındayız. Umarım bu başarılar gelir ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIMDA YAPILANMA BİRAZ DAHA FARKLI OLMALI

A Milli Kadın Basketbol Takımı hakkında da konuşan Demirmen, kendi zamanlarında neden başarılı olduklarının düşünülmesi gerektiğini belirterek, Başarının gelmesi biraz zaman alacak diye düşünüyorum. Yapılanma biraz daha farklı olmalı. Kadın basketboluna yatırım anlamında bizim zamanımızda başarılıydık ve herkesin dikkatini çekiyorduk. O zamanda neden başarılıydık onu düşünmemiz ve tekrar oralara dönmemiz gerekiyor diye düşünüyorum dedi.

Spor birsel vardarlı demirmen isimler değişir ama fenerbahçe kupaları almaya devam eder
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor birsel vardarlı demirmen isimler değişir ama fenerbahçe kupaları almaya devam eder - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı
    23:23 Bingöl'de AFAD ekipleri kayalık bölgede mahsur kalan 4 kişiyi kurtardı

    Bingöl'ün Merkeze bağlı Yelesen köyünde doğa yürüyüşü yapan 4 kişi, tırmandıkları kayalık alandan inemeyince 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. AFAD İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye sevk edilerek yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.


Advertisement