Spor Camiasından Başkan Çoban'a Ziyaretler - Son Dakika
Spor

Spor Camiasından Başkan Çoban'a Ziyaretler

Spor Camiasından Başkan Çoban\'a Ziyaretler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban, Demirspor Yönetim Kurulu üyeleri ile Zafer Masterler Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

14.11.2013 12:51  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Demirspor Yönetim Kurulu üyeleri ile Zafer Masterler Derneği Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erçetin başkanlığında gerçekleşen ilk ziyarete katılan konuklar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın göreve geldiği günden bu tarafa spora ve sporcuya gösterdiği desteğe teşekkür etti. Ziyarete Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erçetin'in yanı sıra Kulüp Başkan Yardımcısı Hasan Arı, Recep Saygı ve Orhan Ergüven katıldı. Demirspor Yönetimi tarafından Başkan Çoban'a isminin yazılı olduğu birde forma hediye edildi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın bir diğer konukları da Zafer Masterler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri oldu. Ziyarete Zafer Masterler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güneş, Başkan Yardımcısı Gurban Hava ile Yönetim Kurulu üyelerinden Muammer Çetin ve Bahadır Acar katıldı. Konuklar dernek tarafından düzenlenen 1. Zafer Haftası Masterler Futbol Turnuvasına vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederek Başkan Çoban'a plaket takdim etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Camiasından Başkan Çoban'a Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement