Spor Celta Vigo Pazarlama Direktörü Salvador Okay ve Emre'den Beklentimiz Büyük - Son Dakika
Güncel

Spor Celta Vigo Pazarlama Direktörü Salvador Okay ve Emre'den Beklentimiz Büyük

Spor (ÖZEL) Celta Vigo Pazarlama Direktörü Salvador: "Okay ve Emre'den beklentimiz büyük""Burada İspanya ve Celta Vigo'yu temsil etmek büyük keyif""Okay ve Emre'den beklentimiz büyük""Türkiye Ligi Avrupa'nın üst düzey liglerinden""Celta Vigo'yu markalaştırmaya çalışıyoruz""Transferler,...

12.01.2019 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor (ÖZEL) Celta Vigo Pazarlama Direktörü Salvador: "Okay ve Emre'den beklentimiz büyük"

"Burada İspanya ve Celta Vigo'yu temsil etmek büyük keyif"

"Okay ve Emre'den beklentimiz büyük"

"Türkiye Ligi Avrupa'nın üst düzey liglerinden"

"Celta Vigo'yu markalaştırmaya çalışıyoruz"

"Transferler, İspanya pazarına açılmak için iyi olabilir"

İbrahim ALİOĞLU - Mustafa AKIN/ ANTALYA (DHA) - Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) destekleriyle düzenlenen 2'nci FIFEX Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı'na davetli olan İspanya La Liga ekibi Celta Vigo'nun pazarlama direktörü Carlos Salvador, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"BURADA İSPANYA VE CELTA VİGO'YU TEMSİL ETMEK BÜYÜK KEYİF"

Organizasyondan çok etkilendiğini belirten Salvador, "Öncelikle etkinlik çok güzel geçiyor. Organizasyonun yapıldığı yere bakıldığında organizasyonu tebrik etmek istiyorum. Ayrıca davetli olduğum için teşekkür ederim. Burada çok ilginç bir karma topluluk var. Takım sorumluları, organizatörler, ve işin işletme tarafı var. Her şey güzel bir şekilde birleştirilmiş. Burada İspanya'yı ve Celta Vigo'yu temsil etmek büyük keyif. Celta Vigo'da 2 Türk oyuncu bulunuyor. Hem Okay Yokuşlu, hem de Emre Mor gibi oyuncuların takımda bulunması açısından da burada olmak büyük bir önem taşıyor. Burada yaklaşık 2 bin kişi var ve bu tarz organizasyonlarda böyle bir topluluğun olması, işin ciddi bir boyuta uzandığını gösteriyor. Bu nedenle çok mutluyum" diye konuştu.

"OKAY VE EMRE'DEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK"

La Liga ekibi Celta Vigo forması giyen iki Türk futbolcu Okay Yokuşlu ve Emre Mor için konuşan Salvador, "Bildiğiniz gibi Okay'ın İspanya'da ilk yılı, Emre Mor'un ise bizimle 2'nci yılı. Emre'nin orada bulunması Okay için faydalı oldu. Emre'nin daha önce gelmesi, adaptasyon anlamında daha zorlu geçti ancak Emre'nin takımda bulunması ve Okay'ın sonradan gelmesi adaptasyon anlamında, kültüre alışma ve dil öğrenme açısından daha kolay oldu. Kültürün ve insanların açık olduğu Vigo gibi bir yerde iki futbolcunun adaptasyonu pozitif oldu. Çok iyi insanlar ve her zaman çalışamaya hazırlar. Bu nedenle onlardan çok büyük şeyler bekliyoruz. Sportif tarafta ise Okay sezon başında geçirmiş olduğu küçük sakatlıktan sonra iyi bir ivme yakaladı. Her maç oynuyor ve takımın büyük bir parçası oldu. Emre Mor ise tam o sisteme oturmasa bile yeni antrenörlerle birlikte onun sisteminde yer alabilecek bir noktaya gelmeye başladı. Gelecek haftalarda Emre Mor'un da takımda yer bulacağını düşünüyorum. İki futbolcuyla da iletişim mükemmel" dedi.

"TÜRKİYE LİGİ AVRUPA'NIN ÜST DÜZEY LİGLERİNDEN"

Süper Lig'in Avrupa ligleri arasında üst sıralarda aldığını vurgulayan Salvador, "Tabii buna net bir cevap veremem ama her zaman Türkiye'ye bakılması gerektiğine inanıyorum. Altyapı İspanya'da tüm takımların odaklandığı bir nokta. İçeriye bakarken dışarıdaki futbolu da unutmamamız gerekiyor. Türkiye ligi Avrupa seviyesindeki en üst liglerden bir tanesi. Çok rahat bir şekilde ilk 10'da olduğu için her zaman bir gözümüz bu pazarda olmalı" şeklinde konuştu.

"CELTA VIGO'YU MARKALAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

La Liga'nın büyük takımlarını yakalamak için farklı pazarlara girmeleri gerektiğine değinen Salvador, "Spor anlamında elimizden geleni yapmamız lazım. Her zaman tutku ve azimle maçlara çıkıp her maçı da son maçmış gibi oynayarak kazanmak lazım. Bu her takım için böyledir. Daha fazla pazarlama tarafına geçersek bir hikaye, tutku kurmak ve bunu hem İspanya içinde, hem de uluslararası pazarlarda büyük bir çalışma yaparak Celta Vigo'yu markalaştırmaya çalışıyoruz. Bugün buraya geldiğimiz gibi bu etkinlikle Türkiye pazarına odaklanmamız lazım. Diğer ülkelere nasıl ulaşabileceğimizi analiz ederek ve bütün stratejileri belirleyerek en azından marka değeri anlamında kısa yoldan Real Madrid veya Barcelona gibi isimlere ulaşıp arayı kapatmamız lazım" açıklamasını yaptı.

"TRANSFERLER, İSPANYA PAZARINA AÇILMAK İÇİN İYİ OLABİLİR"

Türkiye'de futbol oynamış futbolcular için de Salvador, "Başlangıç olarak pazarlama tarafından bu ismi kullanarak belli bir pazarlama imajı verilebilir. Ama spor anlamında biraz anlatmaya çalışırsam bu tamamen takım kararına kalmış bir şey. Pazarlama tarafından ise sadece İspanyol pazarı için efektif bir çözüm. Mesela Soldado'yu Fenerbahçe'ye transfer ettiğinizde İspanyol basını ve markaları fark etmeye başlıyor ve doğal olarak bir ilgi çekiyor. Ama spora döndüğümüzde tamamen takımların karar vermesi gereken bir şey. Bu transfer hem büyük yıldızlar, hem de genç isimler olabilir" dedi.

Spor Celta Vigo Pazarlama Direktörü Salvador Okay ve Emre\'den Beklentimiz Büyük
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor Celta Vigo Pazarlama Direktörü Salvador Okay ve Emre'den Beklentimiz Büyük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.


Advertisement