Spor davis cup'ta kuralar çekildi - Son Dakika
Güncel

Spor davis cup'ta kuralar çekildi

SPOR Davis Cup'ta kuralar çekildiNamık Kemal KILINÇ / SERİK(Antalya),(DHA)-Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek Davis Cup'ta kuralar çekildi.

05.03.2020 16:09  Güncelleme: 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Davis Cup'ta kuralar çekildi

Namık Kemal KILINÇ/ SERİK(Antalya),(DHA)-

Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek Davis Cup'ta kuralar çekildi.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki bir otelde 6-7 Mart tarihinde yapılacak olan AvrupaAfrika Bölgesi 1. Grup play-off müsabakaları için gerçekleştirilen kura çekim törenine İsrail Tenis Federasyonu Başkanı Yoni Yarom, Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mirza Erkan Naibi, Başhakem Phil Evans ile her iki takımın oyuncuları katıldı.

Basın toplantısında konuşan Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mirza Erkan Naibi, İsrail milli takımını Türkiye'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. İki gün sürecek müsabakaların oldukça çekişmeli geçeceğine inandığını belirten Naibi, her iki takıma da başarı diledi.

Kura çekimini yapan Başhakem Phil Evans, Davis Cup'ın dünya tenisinin çok önemli bir organizasyonu olduğunu ve bu organizasyona 142 milletin katıldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından Başhakem Phil Evans tarafından kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonucunda; ilk gün teklerde Cem İlkel ile Daniel Cukierman, Altuğ Çelikbilek ile Ben Patael karşı karşıya gelecek. İkinci gün ise çiftlerde Yankı Erel- Sarp Arabigün ikilisiyle Daniel Cukierman - Jonathan Erlich ikilisi, teklerde Cem İlkel ile Ben Patael, Altuğ Çelikbilek ile Daniel Cukierman karşılaşacak oynayacak.

Toplantı sonunda her iki takım fotoğraf çektirdi ve birbirlerine başarı diledi.

Spor davis cup\'ta kuralar çekildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor davis cup'ta kuralar çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement