SPOR Denizlispor'da Sagal imzayı attı - Son Dakika
Güncel

SPOR Denizlispor'da Sagal imzayı attı

SPOR Denizlispor'da Sagal imzayı attıVIDEO YOKDeniz TOKAT DENİZLİ, (DHA) -SÜPER Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Şilili sol kanat oyuncusu Angelo Sagal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

01.09.2020 23:28  Güncelleme: 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Denizlispor'da Sagal imzayı attı

VIDEO YOK

Deniz TOKAT DENİZLİ, (DHA) -

SÜPER Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Şilili sol kanat oyuncusu Angelo Sagal ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi Meksika Ligi ekiplerinden Pachuca'da bulunan ve geçen sezonu Juarez'de kiralık olarak geçiren 27 yaşındaki futbolcu Angelo Sagal için Haluk Ulusoy Tesisleri'nde imza töreni düzenledi.

İmza törenine Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Uğur Bağbaşlıoğlu ve Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan da katıldı. Şilili sol kanat oyuncusu Sagal, törende kendisini 2 yıllığına Denizlispor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

SAGAL BİZE KATKI SAĞLAYACAK

Törende açıklamalarda bulunan Bağbaşlıoğlu, takımda görmek istedikleri bir futbolcuyu transfer ettiklerini belirtti. Nokta atışı bir transfer yaptıklarını kaydeden Bağbaşlıoğlu, Sagal takımda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. Kendisini uzun süredir takip ediyorduk. Nihayet mutlu sona ulaştık. 2 yıllık bir sözleşme imzaladık. Takımımıza direkt katkı sağlayacağını düşündüğümüz bir oyuncu. Umarım hep beraber iyi bir sezon geçiririz. Adaptasyon sıkıntısı çekeceğini düşünmüyoruz. Zaman gösterecek ama futbol sahada oynanıyor. Kendisinin Denizlispor'a level atlatacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Amacımız aidiyet duygusu yüksek bir takım oluşturmak dedi.

SÜPER LİGİ TAKİP EDİYORDUM

Angelo Sagal ise, Süper Lig'i daha önceden de takip ettiğini belirtti. Transferinin gerçekleştiği için sevinçli olduğunu ifade eden Sagal, Buraya geldiğim için çok mutluyum. Kulübüme bana güvendikleri için çok teşekkür ederim. Ben de kendi futbolumla kim olduğumu göstermek istiyorum. Özellikle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Bunları yapabilirsem, ne mutlu bana diye konuştu.

ARKADAŞLARIMA DANIŞTIM

Transfer öncesi milli takımdaki arkadaşlarından Süper Lig hakkında olumlu referans aldığını kaydeden Sagal, Milli takımdan burada forma giyen arkadaşlarım var. Gary Medel, Enzo Roco, Junior Fernandes gibi arkadaşlarımla konuştum. Türkiye ile ilgili çok iyi şeyler anlattılar. Bu buraya gelmek için ekstra bir motivasyon oldu benim için. Çok güzel bir kente sahibiz. Geldiğimden beri herkes beni çok iyi karşıladı. Bu futboluma da katkı sağlayacak. Bu ailem ve benim için çok önemli. Adaptasyon sürecini hızlı geçirmek istiyorum. Hedefim Denizlispor ile en iyi noktaya ulaşmak ifadelerini kullandı.

SPOR Denizlispor\'da Sagal imzayı attı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Denizlispor'da Sagal imzayı attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erdoğan: İstanbul'u işporta pazarına düşürmek ihanettir
    16:42 Erdoğan: İstanbul'u işporta pazarına düşürmek ihanettir

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir halkına hizmet için tahsis edilen kaynakları yağmalayıp başka amaçlar için deste deste savurmak bu şehri üzer. İstanbul'u üzmemek gerekir.

  • Manisa'da 50 Kilogram Sentetik Ecza ve 200 Bin Sentetik Ecza Ele Geçirildi
    16:42 Manisa'da 50 Kilogram Sentetik Ecza ve 200 Bin Sentetik Ecza Ele Geçirildi

    Manisa'da yapılan operasyonda durdurulan bir hafif ticari araçta 50 kilogram sentetik ecza hammaddesi ve 200 bin sentetik ecza ele geçirildi. Ayrıca, suç geliri olduğu değerlendirilen 7 bin 500 lira da ele geçirildi. Operasyon sonucunda uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

  • Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    16:42 Ahmet Davutoğlu Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Amasya'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Kentte esnaf ziyaretlerinde bulunan Davutoğlu, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Amasya Muhacirler Derneğini ziyaret eden Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, seçimlere çok az bir süre kaldığını, 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bizim motivasyon kaynağımız milletimizin sevgisi ve duasıdır'
    16:41 Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bizim motivasyon kaynağımız milletimizin sevgisi ve duasıdır'

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'de Başbakanlığımız ve Cumhurbaşkanlığımız döneminde bizim kadar çok il gezisi yapan, program gerçekleştiren siyasetçi bulamazsınız. Bizim motivasyon kaynağımız milletimizin sevgisi, coşkusu ve kalpten gelen duasıdır dedi.

  • Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi
    16:41 Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bir evde çıkan kavga ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Eve giren ekipler, kavga eden kardeşlerin yanı sıra diğer şüphelilerin de hareketlerinden şüphelenerek evde arama yaptı. Aramada, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen bir heykel, dışı kabartmalı bir obje ve birçok sikke ile tabanca fişeği ele geçirildi. Ekipler, evde bulunan 4 kişiyi gözaltına alarak objeleri Müze Müdürlüğüne teslim etti.

  • Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı
    16:40 Isparta'da Otomobil Kazası: 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

    Isparta'nın Gelendost ilçesine bağlı Yaka köyünde meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Gelendost Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği belirtildi.

  • Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı
    16:40 Bandırma'da Çöl Tozu Araçları Kapladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozu etkili oldu. Araçlarının üzerlerini kaplayan çamuru gören sürücüler şaşkınlık içinde kaldı. Oto yıkama istasyonlarına akın eden sürücüler, yoğunluk nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdu. Uzmanlar, bahar döneminde görülen toz taşınımının tarım alanları için faydalı olduğunu vurgularken, bahar alerjisi veya solunum rahatsızlığı olanların tedbirli olmaları gerektiğini söyledi.

  • İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı
    16:40 İzmir'de Çocuğuna Tır Kullandıran Baba Hakkında İşlem Başlatıldı

    İzmir'de bir baba, küçük yaştaki kız çocuğuna tır kullanmasına izin vererek sosyal medyada paylaştı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen baba hakkında idari para cezası kesildi ve adli işlem başlatıldı.

  • Ankara'da Hanımevlerinde 7 Bin 177 Kadın Yeni Hobiler Kazandı
    16:40 Ankara'da Hanımevlerinde 7 Bin 177 Kadın Yeni Hobiler Kazandı

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen kurslarda eğitim alan 7 bin 177 kadın yeni hobiler kazanarak sosyalleşme fırsatı buldu. Kurslara katılan kadınlar Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alarak iş hayatına daha kolay atılma fırsatı elde etti.


Advertisement