Spor fatih öztürk fenerbahçe'nin en iyi transferi altay - Son Dakika
Güncel

Spor fatih öztürk fenerbahçe'nin en iyi transferi altay

SPOR Fatih Öztürk Fenerbahçe'nin en iyi transferi AltayQuaresma ile aynı takımda olmak büyük bir keyifBir dönem Milli Takım'a seçilmeyi bekledimAltay, Volkan Demirel gibi Fenerbahçe kalesini en az 15 sene korurKasımpaşa'da olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyumÇok büyük hedeflere...

12.09.2019 11:25  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Fatih Öztürk Fenerbahçe'nin en iyi transferi Altay

Quaresma ile aynı takımda olmak büyük bir keyif

Bir dönem Milli Takım'a seçilmeyi bekledim

Altay, Volkan Demirel gibi Fenerbahçe kalesini en az 15 sene korur

Kasımpaşa'da olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum

Çok büyük hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum

Önümüzdeki haftalarda takımımız daha da oturacak

Kemal hoca ne istediğini çok iyi ifade ediyor

Akhisar benim için her zaman unutulmaz olacak

Uğurcan ve Altay'dan çok umutluyum

Fransa, zor bir ülkedir ama Yusuf'un oraya ayak uydurabileceğini düşünüyorum

Şu an buradaysam bunu Mustafa Reşit Akçay'a borçluyum

Kemal hocamızın taktikleri içerisinde oynadığımızda saha içinde hiçbir problem görünmüyor

Süper Lig'deki takımlar çok kaliteli forvetlere sahip

Eski futbolcular çok fazla magazinseldi, şimdikiler daha işine odaklı

Ankaragücü'ndeki Orgill çok iyi bir forvet

Olgucan KALKAN - Ahmet Turhan ALTAY İSTANBUL, (DHA) - Fatih Öztürk, Uğurcan ve Altay'dan çok umutluyum. Bana göre Fenerbahçe'nin en iyi transferi Altay. Eğer satmazlar ya da Avrupa'ya göndermezlerse en az 15 sene Volkan ağabey gibi Fenerbahçe'nin kalesini korur dedi.

Kasımpaşa'nın Akhisarspor'dan kadrosuna kattığı 32 yaşındaki tecrübeli kaleci Fatih Öztürk, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Kasımpaşa'ya transferinin çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştiğini ve yeni kulübünde olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Fatih Öztürk, Transfer sürecim çok kısa sürdü. Birkaç gün içinde karar verdim. Şu an burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Artık Kasımpaşasporluyum. Diğer konular çok önemli değil. Bu saatten sonra geri kalan 17 takım da rakibim. 3 büyük ya da 4 büyük olması önemli değil, benim için önemli olan şu an olduğum kulüpte mücadele etmem diye konuştu.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA TAKIMIMIZ BİRAZ DAHA OTURACAK

Lacivert-beyazlı ekibin yeni sezona başlangıcını değerlendiren Öztürk, Alanya maçının ikinci yarısında çok dağıldık. İlk yarı deplasmanda oynamamıza rağmen çok kötü oynamadık. Geri kalan 2 maçta ve Alanya maçının ilk yarısında çok iyi bir futbol sergiledik. Taktik ve teknik anlamda gayet iyi bir takımız ve artık bunu skora yansıtmamız lazım. Önümüzdeki haftalarda biraz daha oturacağız. Kamuoyunun bildiği gibi çok kaliteli yeni isimler de takımımıza katıldı. Skora fazlasıyla yansıyacağını düşünüyorum, yeter ki biz saha içinde dağılmayalım. Kilit pas, asist ve gol geldikten sonra sıkıntı olmayacaktır, zaten oyunumuz da belli. Kemal hocamızın taktikleri içerisinde oynadığımızda saha içinde hiçbir problem görünmüyor. Çok keyif veren bir futbolumuz var ve bunu biraz daha skora yansıtmamız lazım ifadelerini kullandı.

QUARESMA İLE AYNI TAKIMDA OLMAK ÇOK BÜYÜK BİR KEYİF

Beşiktaş'tan Kasımpaşa'ya transfer olan Ricardo Quaresma'nın harika bir insan olduğunu ifade eden 32 yaşındaki kaleci, Türkiye'nin değil dünyanın bildiği ve saygı duyduğu bir futbolcu, onunla oynamak çok büyük bir keyif. Onu izlemek de zaten çok büyük bir keyif. Öncelikli olarak harika bir insan. Hem ismini hem kalitesini fazlasıyla taşıyan birisi. Mustafa Pektemek de Ricardo da muhteşem insanlar. Ben Ricardo'yum ya da ben Mustafa'yım diye bir şey yok. Onlar bize adapte oldu, biz de onlara adapte olduk. Onlarla beraber aynı takımda olduğumuz için çok büyük bir keyif alıyoruz şeklinde konuştu.

Kasımpaşa olarak çok büyük hedeflere ulaşacaklarını söyleyen Fatih Öztürk, Kişisel hedefim direkt olarak yok. Bu takıma bağlı bir şey, maç kazandıkça zaten hedefler tek tek gelecektir. Bu zaman alacak ama konumumuz itibariyla takım kalitesi olarak belli bir hedef içinde olacağız. Birkaç haftaya daha ihtiyacımız var. Ancak çok büyük hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum dedi.

AKHİSAR BENİM İÇİN HER ZAMAN UNUTULMAZ OLACAK

Eski takımı Akhisarspor'un kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Öztürk, Akhisar deyince zaten yüzüm güldü. Akhisar'ın benim için çok ayrı bir yeri var. Tabi keşke küme düşmeseydik. O ayrı ve bizi aşan konular tabi. Orada bir aile gibiydik, iyi günlerimiz de geçti, kötü günlerimiz de. Önemli olan futbola ve aileye küsmemek. Bir dönem 1 ay kadar beni kadro dışı bırakmışlardı, canları sağ olsun. Bir gün Asbaşkanımız aradı ve sana ihtiyacımız var demişlerdi. Ben de ne demek ağabey, ben sizin futbolcunuzum, oynamaya hazırım demiştim. Zaten 2 hafta sonra kaybettiğimiz finali oynamıştım. Akhisar benim için her zaman unutulmaz olacak ve kalbimde büyük bir yeri var. 3 Türkiye Kupası finali oynadık ve birini yani son finali kaybettik. Her şey güzeldi, tabi kadro dışı kalma konusunu da aile içinde olan şeyler şeklinde değerlendiriyorum diye konuştu.

ŞU AN BURADAYSAM BUNU MUSTAFA REŞİT AKÇAY'A BORÇLUYUM

Çalıştığı hocalar hakkında konuşan tecrübeli file bekçisi, Her hocanın kendine has bir çalışma tarzı var ve çalıştığım hocaların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her hoca hayatınıza ya da futbolunuza farklı şeyler kazandırabilecek potansiyelde. Bazılarıyla çalışmak istersiniz. Bazılarıyla da daha zor ya da daha kolay çalışabiliyorsunuz. Bu kadar sirkülasyona rağmen hocaların değişimine adapte olup çok ciddi başarılar da elde edebildik. Mustafa Reşit Akçay, kesinlikle futboluma en çok etki eden hocadır. Şu an sizin karşınızda oturuyorsam onun sayesindedir. Kemal hocayla 3 haftadır maça çıkıyoruz. Taktiksel anlamda çok şaşırdığım bir hoca, çünkü bir takımın hocasının taktiğine bu kadar uyum sağlayabileceğini ben Kemal hocada gördüm. Taktiği çok iyi empoze edebiliyor ve ne istediğini çok iyi ifade ediyor, bizlere de taktik anlamda çok şey kazandırdı. Daha nitelikli bir şekilde çalışılabileceğini Kemal hocada daha net gördüm ifadelerini kullandı.

Öztürk, Galatasaray'la transfer görüşmelerini sürdürdüğünden dolayı kadro dışı kaldığı iddialarına ise şu şekilde yanıt verdi

Onunla alakalı bir şey değil. Kasımpaşalıyım artık, çok detaya girmek istemiyorum. Tabi bazı şeyler duyuldu, yazıldı çizildi ama artık Kasımpaşalıyım.

BİR DÖNEM MİLLİ TAKIM'A SEÇİLMEYİ BEKLEDİM

Milli Takım'ın potansiyelinin çok yükseldiğini belirten Fatih Öztürk, Bir Fransa galibiyetimiz var. Potansiyelimiz çok yüksek artık. Ufak bir düşüş süreci yaşamıştık. Avrupa'ya giden birçok gencimizden de görüyoruz, tekrar belli bir kaliteye sahip olmaya başladık. Fransa gibi dünya şampiyonuna kafa tutmamız artık bazı şeylerin önüne geçtiğimizi ve tırmanmaya başladığımızı gösteriyor. Bir dönem Milli Takım'a seçilmeyi bekledim. Ancak yaş artık ilerlemeye devam ediyor. Milli takımımızda çok çok iyi kaleciler var. Devamında Altay da geliyor ve çok sağlam bir milli kalemiz var artık. Milli Takım'a alınmamakla ilgili paylaşımım Mircea hocayla ilgili değildi. Önemli değil, artık herkes önüne bakmak zorunda. Herkese futbol hayatında da başarılar diliyorum dedi.

ESKİ FUTBOLCULAR ÇOK FAZLA MAGAZİNSELDİ, ŞİMDİKİLER DAHA İŞİNE ODAKLI

Genç futbolcuların bilinçli olduklarından dolayı Avrupa kulüpleri tarafından transfer edildiklerini söyleyen Öztürk, Kalecilerden altyapıdan gelen oyuncular artacak, artmama gibi bir ihtimali kalmadı artık. Tesisleşme alanında çok ciddi yatırımlar yapılıyor. Gördüğünüz tesis, muhtemelen Türkiye'nin en iyi tesisi. Burada bulunmak bile çok büyük bir şans. Çoğu kulübümüz artık yavaş yavaş altyapıyı oluşturmak zorunda. Altyapıya önem vermek ve tesisleşmek zorundasınız. Sadece kalecilik anlamında değil, futbolculuk anlamında bile çok büyük değişiklikler var. Eski Türk futbolcu mantalitesi artık değişmeye başlıyor, bu sosyal anlamda da çok büyük bir fark yarattı. Eski futbolcularımız çok fazla magazinseldi, artık o kadar çok fazla magazinsel futbolcu yok. Günümüz futbolcuları biraz daha işine odaklı. Herkes sosyal medya kullanıyor ve hepsinin takipçileri var ama eski futbolcu mantalitesinden çıkmaya başladık diye düşünüyorum. Çok daha bilinçli gençler geliyor. Genç futbolcular daha bilinçli oldukları için Avrupa'ya gidiyorlar. Genç yaşta bazı şeyler aşılanıyor onlara. Örneğin, Yusuf Yazıcı Fransa'ya gitti ve gayet de ayak uydurdu. Fransa, çok zor bir ülkedir. Ben gurbetçiyim, Fransa'dan geliyorum. Yusuf'un oraya ayak uydurabileceğini düşünüyorum. Çünkü bilinçli gitti ve etrafındaki doğru insanlarla gitti. Avrupa'daki Türk oyuncuları çok fazla takip etme şansım olmuyor ama ortak arkadaşlarımız olduğu için Yusuf'u biraz daha fazla takip ediyorum. Zeki Çelik de gururumuz. Aynı şekilde İtalya'da da oyuncularımız var şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'NİN EN İYİ TRANSFERİ ALTAY

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi 21 yaşındaki Altay Bayındır'ın 15 sene sarı-lacivertli takımın kalesini koruyabilecek potansiyelde olduğunu belirten tecrübeli eldiven, Türk kaleciler arasında tecrübeli ve ligde fark yaratmış bir kaleci olduğu için Mert'i bir kenara koyuyorum. Gençlerden bahsedecek olursak, Uğurcan ve Altay'dan çok umutluyum. Bana göre Fenerbahçe'nin en iyi transferi Altay. Eğer satmazlar ya da Avrupa'ya göndermezlerse en az 15 sene Volkan ağabey gibi Fenerbahçe'nin kalesini korur. Berke de kiralık gitti ve geri gelecek, hepsi de çok iyi çocuklar açıklamasında bulundu.

SÜPER LİG'DEKİ TAKIMLAR ÇOK KALİTELİ FORVETLERE SAHİP

Maçlardan önce forvetlere göre kişisel analiz yapmak yerine deneyimlerinden faydalandığını ifade eden Fatih Öztürk, Kişisel analiz demeyelim de artık görevlere göre bazı kilit hamleler vardır. Tekrar tekrar gördüğümüz için herkes ezberliyor onları. Burak Yılmaz'ı mesela 10-15 yıldır izliyoruz, her maçtan önce Burak ne yaptı demeye kalmadan hepsi çok büyük isimler olduğu için ne yapacaklarını bilerek ona göre hazırlanıyoruz. Ligimizdeki forvetler hep kaliteli. Şu an aklıma gelen Mario Gomez, çok iyi bir forvetti. Drogba geldi ülkemize bıraktığı izler belli. Sadece 3 büyüklerden bahsetmeye gerek yok. Ankaragücü'nün forveti Orgill, bana göre çok iyi bir forvet. Dediğim gibi sadece 3 büyük anlamında değil, Süper Lig'deki takımlar çok kaliteli forvet oyuncularına sahip diye konuştu.

Spor fatih öztürk fenerbahçe\'nin en iyi transferi altay
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor fatih öztürk fenerbahçe'nin en iyi transferi altay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Çevirmenler' yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
    16:09 Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Çevirmenler' yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

    Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Genç Çevirmenler' yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay'ın da katıldığı ödül töreninde, İngilizce, Fransızca ve Almanca kategorilerinde dereceye giren öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Birinci olan çevirmenler Brüksel'de AB kurumlarını ziyaret edecekken, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler Ankara Üniversitesi'nde 'Avrupa Birliği Temel Eğitim Programı'na katılma fırsatı elde ettiler.

  • Türk Kızılayı, Gazze'ye 3 Bin 774 Ton İnsani Yardım Malzemesi Gönderdi
    16:08 Türk Kızılayı, Gazze'ye 3 Bin 774 Ton İnsani Yardım Malzemesi Gönderdi

    Türk Kızılay tarafından Gazze'ye ulaştırılması için hazırlanan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesini taşıyan gemi, Mersin Uluslararası Limanı'ndan uğurlandı. İsrail'in saldırısı altında bulunan Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkıyla dayanışma amacıyla tedarik edilen gıda, bebek malzemeleri, uyku tulumu ve glütensiz ürünlerden oluşan yardım malzemeleri, Türk Kızılay ve AFAD işbirliğiyle bugüne kadar 13 uçak ve 8 gemiyle toplamda 39 bin 697 ton insani yardım malzemesi Gazze'ye gönderilmiştir.

  • Muğla'dan Uluslararası Pazarlara Açılan Yerel Üretim Portakal ve Domatesler
    16:04 Muğla'dan Uluslararası Pazarlara Açılan Yerel Üretim Portakal ve Domatesler

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde üretilen yerel üretim portakal ve domatesler, uluslararası karantina standartlarını aşarak dünya pazarlarına açılıyor. Türkiye'nin tarım potansiyelini gözler önüne seren bu ürünler, Rusya, Ukrayna, Polonya ve Avusturya'ya ihraç edilecek. Ürünler, Bitki Sağlık Sertifikaları ile donatılarak, Türkiye'nin tarım kalitesini temsil etmeye hazır hale getirildi.

  • ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor maçında galibiyeti kaçırdı
    16:03 ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, Teksüt Bandırmaspor maçında galibiyeti kaçırdı

    Trendyol 1. Lig ekiplerinden ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Adnan Yükselir, Teksüt Bandırmaspor ile oynadıkları maçta galibiyeti kaçırdıklarını belirtti. Yükselir, takımının mücadelesinden memnun olduğunu ancak gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini söyledi. Haftaya Bodrum FK ile deplasmanda oynayacakları maçtan puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini ifade etti.

  • Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı
    16:02 Ümraniye'de el freni çekilmeyen otomobil yokuş aşağı kayarak kaza yaptı

    Ümraniye'de el freni çekilmeyen bir otomobil, yokuş aşağı kayarak önce yolun kenarındaki taşlık alana vurdu ve ardından takla atarak durabildi. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

  • Siirt'te üreticilere yüzde 75 hibeyle 125 bin fıstık fidanı dağıtıldı
    15:59 Siirt'te üreticilere yüzde 75 hibeyle 125 bin fıstık fidanı dağıtıldı

    Siirt'te, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla hayata geçirilen 'Siirt Fıstığı Üretiminin Artırılması Projesi' kapsamında üreticilere yüzde 75 hibeyle 125 bin fıstık fidanı dağıtıldı. Vali Kemal Kızılkaya, programda yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılığın Siirt'in kalkınma lokomotifi olduğunu belirtti ve devletin üreticilere önemli destek ve fırsatlar sunduğunu vurguladı.

  • Antalya'da İş Yeri Çıkışında İki Kişi Minibüsle Ezildi
    15:58 Antalya'da İş Yeri Çıkışında İki Kişi Minibüsle Ezildi

    Antalya'da bir iş yerinden çıkan ve tartıştıkları anlaşılan iki kişi, iş yeri sahibinin yakını olduğu iddia edilen iki kişi tarafından minibüsle ezildi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralı olarak kurtuldu. Olay anları güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Şanlıurfa, 9 günlük bayram tatili süresince 500 bin ziyaretçi ağırladı
    15:57 Şanlıurfa, 9 günlük bayram tatili süresince 500 bin ziyaretçi ağırladı

    Türkiye'de 9 günlük bayram tatili süresince yaklaşık 500 bin ziyaretçi, Şanlıurfa'ya akın etti. Kentte yoğunluk yaşanırken, esnaf da memnun oldu. Şanlıurfa Turist Rehberleri Odası Genel Sekreteri Müslüm Çoban, yıl sonunda 2 milyon ziyaretçi sayısını geçeceklerini belirtti. Esnaf da yoğunluktan dolayı siparişleri yetiştirmekte zorlandıklarını ifade etti.

  • Aksaray'da 300 bin liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik malzeme çalan hırsızlar yakalandı
    15:57 Aksaray'da 300 bin liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik malzeme çalan hırsızlar yakalandı

    Aksaray'da bir evden 300 bin liralık ziynet eşyası, 200 bin liralık da elektronik malzeme çalan ve sonra da eşyaları kırıp parçalayan hırsızlar polisin operasyonuyla yakalandı. Evi soyulan kadın cep telefonuyla evini görüntülerken paramparça gördüğü eşyaları karşısında 'Hırsız da böyle mi yapar?' diye sitem etti. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Merkez Bankası zararının sorumlusu Erdoğan'dır
    15:56 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Merkez Bankası zararının sorumlusu Erdoğan'dır

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Merkez Bankasının açıkladığı 818 milyar liralık zararla ilgili eleştirilerde bulundu. Özel, Recep Tayyip Erdoğan'ı zararın sorumlusu olarak göstererek, ekonomik krizin nedenlerini ve sonuçlarını anlattı.


Advertisement