SPOR Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı - Son Dakika
Güncel

SPOR Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı

SPOR Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı (1)Uğur Dündar Fenerbahçe hedef tahtasına oturtulduMustafa AKIN - Olgucan KALKANİSTANBUL,(DHA) ? Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı.

04.02.2023 13:50  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı (1)

Uğur Dündar Fenerbahçe hedef tahtasına oturtuldu

Mustafa AKIN - Olgucan KALKANİSTANBUL,(DHA) ? Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, YDK üyeleri ve Sarı-lacivertli kulüp üyeleri katıldı. Divan kurulu toplantısına yoğun bir katılım olurken, bir çok üye konuşmaları ayakta dinledi.

UĞUR DÜNDAR FENERBAHÇE HEDEF TAHTASINA OTURTULDU

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Fenerbahçe'nin bir operasyona tabi tutulduğunu ifade ederek, 3 puanımızın katledilmesi ve peş peşe haksızlıklara uğraması benim yüreğimde de sizler gibi isyan duyguları oluşturdu. Nedenlerini çok düşündüm, bana göre neden ortada. 3 Temmuz'da Fenerbahçemiz hangi nedenle kumpasa hedef olduysa, bu sezon başlangıcından beri çeşitli girişimlerle puanlarımız gasp edildi ve Fenerbahçe hedef tahtasına oturtuldu. Her Fenerbahçeli yürekten inanır ki; 'Fenerbahçe' denildiğinde akla Cumhuriyet gelir, Atatürk gelir. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Cumhuriyet'in fenerinin Atatürk'ün aydınlanmacı ışığının yayılmasını istemiyorlar. Onun için Fenerbahçe'yi engellemeye, haklı puanlarını gasp etmeye çalışıyorlar. Burada tek tesellimiz takımımızın sezon başından beri en heyecan verici futbolunu sergilediğini yaşamış olmamız. Bugün bizler, Fenerbahçe'ye sevdalılar, yönetimimizin arkasında her zamandan daha fazla birlik ve bütünlük içinde dimdik durmalıyız. ya bir ve bütün olacağız, ya da hedef tahtasının ortasında durup çeşitli saldırılara uğrayacağız. Fenerbahçe bir ve bütün olunca 3 Temmuz'da ne yaptıysa ve gücünü Türkiye'ye gösterdiyse, bugün de aynı şekilde birlik ve bütünlük içinde göstermelidir. Çeşitli provokasyonlar yapmak isteyecekler. Ülkemizin seçim atmosferine girdiğini düşünerek yönetimin göstereceği hedef doğrultusunda ilerlemeye özen göstermeliyiz. Bugün başkanımız tarihi bir konuşma yapacak, bazı görseller kullanacak. Bütün kumpaslara, puanlarımızı gasp edenlere açık açık sergilenen bilinçli operasyonlara, kısacası Fenerbahçe'ye karşı her türlü girişime karşı ben ve yüksek divan kurulumuz, hepimiz inanıyoruz ki hiç bir güç Cumhuriyetin 100'üncü yılında şampiyon olmasını engelleyemeyecek. Yeter ki buna inanalım, takımımızın arkasında duralım dedi.

SPOR Fenerbahçe Kulübü\'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement