Spor Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Koruyor - Son Dakika
Yerel

Spor Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Koruyor

Spor Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Koruyor

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğunu söyledi.

15.02.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğunu söyledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte Gençlerbirliği Spor Kulübünün dayanışma yemeğine katıldı. Spor faaliyetlerine önem verdiğine dikkatleri çeken Çağlayan, "Gençlerbirliği kulübünün Orhangazi'de her ferdin gönlümüzde ayrı bir yeri var. Bir dönem benim de formasını gururla taşıdığım Gençlerbirliği Orhangazi'nin en köklü ve lokomotif bir kulübüdür. Bugüne kadar tesisleşme konusunda eksikleri olan ilçemizin bu eksikliğini de ortadan kaldırmak için milletvekilimizin ve bizlerin özel gayretleri var. Kapalı Spor Salonu ve İlçe Stadyumunun kaldırılıp başka bir noktaya taşıması için resmi girişimlerimizi yaptık. Bununla birlikte Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüzle birlikte Orhangazi'de Göl Spor Tesislerine yeni bir suni çim saha yapılması ile ilgili de proje çalışmalarımızı yaptık. Büyükşehir Belediyemizle birlikte Orhangazi'nin eski ve köylerinin bulunduğu bugünkü dış mahallerimiz başta olmak üzere çeşitli noktalara bu yıl içinde 11 adet halı saha ve futbol sahası inşa edeceğiz" dedi.

Amatör futbol takımlarının her zaman yanında olduklarını belirten Çağlayan, "Biz belediye olarak her zaman amatör futbolun yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Takımlarımıza malzeme, ulaşım, yemek ve diğer bir çok konuda elimizden gelen desteği veriyoruz. Çünkü kulüplerimiz Orhangazi'de gençlerimize spor yaptırabileceğimiz, onları kötü alışkanlıklardan koruyabileceğimiz en önemli kurumlar. Dolayısıyla her zaman kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Çağlayan, gecede ayrıca çekiliş sonucu hediye kazananlara AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte hediyelerini takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Koruyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement