Spor İl Müdürü Doyuk Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Spor İl Müdürü Doyuk Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti

Spor İl Müdürü Doyuk Kur\'an Kurslarını Ziyaret Etti

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bozüyük’teki Kur’an kurslarını ziyaret ederek Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasındaki protokol doğrultusunda düzenlenen Yaz Spor Okulları çalışmalarını yerinde inceledi.

12.08.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bozüyük'teki Kur'an kurslarını ziyaret ederek Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasındaki protokol doğrultusunda düzenlenen Yaz Spor Okulları çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Doyuk, çocuklara tişört dağıtımı yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi. Lütfi Doyuk, yaptığı açıklamada, "Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasındaki protokol kapsamında Kur'an kurslarına katılan çocuk ve gençlerimizin aynı zamanda spora da yönlendirilmesi amacıyla, müftülüğümüz işbirliği ile Kur'an kursu hocalarımız ve antrenörlerimiz eşliğinde boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri de sağlanmaktadır. Bu çocuklar ülkemizin geleceğidir. Bunlara her yerde ve alanda sahip çıkmamız ve yardımcı olmamız gerekmektedir. Bu güzel hizmetleriyle yardımcı olan; Yeşilkent Kur'an Kursu İlhan Cin, Mustafa Yücel, Mustafa Karabulut, Aylin Kahveci, Musapınar Kur'an Kursu, Hatice Demir, İçköy Kuran Kursu Fatma Gökkaya, Yaşar Baklacı, Ahmet Kutlu, Eyüp Yılmaz ve antrenörümüz Suniye Doğanbaş'a teşekkür ediyorum. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor İl Müdürü Doyuk Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement