SPOR İrfan Can Kahveci Çok mutluyuz, büyük bir zafer - Son Dakika
Güncel

SPOR İrfan Can Kahveci Çok mutluyuz, büyük bir zafer

SPOR İrfan Can Kahveci Çok mutluyuz, büyük bir zaferOlası Manchester United eşleşmesi için milli futbolcu;

04.08.2020 10:52  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR İrfan Can Kahveci Çok mutluyuz, büyük bir zafer

Olası Manchester United eşleşmesi için milli futbolcu; Zor ama imkansız değil, bu bizim sloganımız dedi

Başkanımızın Avrupa'ya transferim için sözü vardı

Antalya maçından sonra şampiyonluğu hissettim

İbrahim ALİOĞLU - Ali DANAŞ İSTANBUL,(DHA)

Medipol Başakşehir ile şampiyonluk sevinci yaşayan milli oyuncu İrfan Can Kahveci, Çok mutluyuz, bu tarihi bir zafer. 3 büyüklerin dışında bir takımın şampiyon olması çok zordu. Biz bu düşünceyi yıktık dedi.

Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel röportaj veren milli futbolcu, şampiyonluk hisleri ve geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

TARİHİ BİR ZAFER

Kazanılan şampiyonlukla büyük bir tarih yazdıklarını söyleyen Kahveci, Çok mutluyuz, bu tarihi bir zafer. 3 büyüklerin dışında bir takımın şampiyon olması çok zordu. Biz bu düşünceyi yıktık. İnşallah ilerleyen senelerde daha çok kupa kazanırım şeklinde konuştu.

AVRUPA'DA TUR ATLAYACAĞIZ

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda yarın deplasmanda Kopenhag oynayacakları maçla ilgili olarak da Kahveci, Kopenhag'a karşı avantajlı bir skor almıştık. Deplasmanda da bu avantajımızı korumak istiyoruz. İnşallah tur atlayıp gidebildiğimiz kadar gideceğiz diye konuştu.

MANCHESTER UNITED ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL

Kopenhag'ı elemeniz durumunda muhtemel rakibiniz olan Manchester United'ı geçebilecek misiniz sorununa da milli oyuncu, İnşallah, neden olmasın. Bizim sloganımız 'zor ama imkansız değil' yanıtını verdi.

BAŞKANIMIZIN AVRUPA'YA TRANSFERİM İÇİN SÖZÜ VARDI

Sezon başında başkan Göksel Gümüşdağ'dan şampiyonluk yaşanırsa transfer sözü aldığını söyleyen Kahveci, Avrupa'ya transferim için başkanımızın bana bir sözü vardı. Şu an UEFA maçlarımız olduğu için onlara konsantreyim. Maçlar bitince başkanla bu konuları konuşuruz dedi.

ANTALYASPOR MAÇINDAN SONRA ŞAMPİYONLUĞU HİSSETTİM

Süper Lig'de süren kıyasıya mücadele sonrası şampiyonluk kupasına uzanmalarında kırılma noktasının Antalyaspor maçı olduğuna vurgu yapan Kahveci, Antalyaspor maçında sonra şampiyon olacağımızı hissettim. Antalya deplasmanında iyi bir puan almıştık. Geçen senelerde bu tip kritik maçlarda puan kayıpları yaşıyorduk. Bu sezon öyle puan kayıpları olmadı. Antalyaspor maçında sonra şampiyon olacağımızı hissettim dedi.

SPOR İrfan Can Kahveci Çok mutluyuz, büyük bir zafer
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR İrfan Can Kahveci Çok mutluyuz, büyük bir zafer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement