Spor Kulüplerinden Çukurcalı Öğrencilere Hediye - Son Dakika
Güncel

Spor Kulüplerinden Çukurcalı Öğrencilere Hediye

Çukurca Emniyet Müdürlüğünün girişimleriyle spor kulüplerince gönderilen spor malzemeleri öğrencilere teslim edildi.

14.02.2018 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurca Emniyet Müdürlüğünün girişimleriyle spor kulüplerince gönderilen spor malzemeleri öğrencilere teslim edildi.

Şehit Jandarma Üsteğmen Adnan Bahat Lisesinde düzenlenen programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca, 2. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Abacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan katıldı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş spor kulüplerince gönderilen forma, spor ayakkabısı, atkı, voleybol, basketbol ve futbol topundan oluşan spor malzemeleri Kaymakam Ayca, protokol üyeleri ve polis memurları tarafından öğrencilere hediye edildi.

Öğrencilere hediyelerini dağıtan polis memurlarından Nurten Emenci, her zaman Çukurca halkının yanında olduklarını belirterek, "İlçede terör örgütü ile mücadelemiz devam ederken bir yandan da öğrenci arkadaşlarımıza sosyal anlamda destek olmak istiyoruz. Onlar için çabalıyoruz. Bütün öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Öğrenciler ise Kaymakam Ayca ve Emniyet Müdürü Kapsız'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Spor Kulüplerinden Çukurcalı Öğrencilere Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. İkamette yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının gizli bölmesi tespit edildi ve şahıs burada yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.


Advertisement