Spor Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Bağış - Son Dakika
Yerel

Spor Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Bağış

Spor Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Bağış

Muratpaşa Spor Lisesi öğrencileri, kullanmadıkları ev eşyaları ve kıyafetlerini okulda toplayarak Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi’ne teslim etti.

19.03.2016 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Spor Lisesi öğrencileri, kullanmadıkları ev eşyaları ve kıyafetlerini okulda toplayarak Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi'ne teslim etti.

Muratpaşa Spor Lisesi öğrencileri, değerler eğitimi kapsamında evlerinde kullanmadıkları eşyaları ve kıyafetleri okulda toplayarak Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi'ne bağışladılar. Ev eşyalarını ve kıyafetleri araçla getiren öğrenciler, Okul Müdürü Murat Yılmaz ve proje koordinatörü Kübra Aslan ile birlikte Sosyal Yardım Merkezi yetkililerine teslim ettiler. Başkan Yardımcısı Muzafer Türe, kıyafet ve eşya tesliminde Okul Müdürü Murat Yılmaz'a ve öğrencilere teşekkür etti.

Yılmaz: "Teşvik edebilirsek ne mutlu bize"

İhtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması amacı ile değerler eğitimi kapsamında ev eşyaları ve kıyafetleri okulda toplanmasını sağladıklarını belirten Spor Lisesi Müdürü Murat Yılmaz, "Bizlerin kullanmadığı kıyafet ve ev eşyaları ihtiyaç sahibi bir başkasının ihtiyacı olabilir. Bu düşünce kapsamında öğrencilerimizle birlikte kampanyayı yürüttük. Öğrencilerimiz kampanyaya büyük destek verdiler. Diğer okullarımızı da teşvik edebilirsek ne mutlu bize" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Lisesi Öğrencilerinden Anlamlı Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement