Spor milli karateci serap özçelik arapoğlu olimpiyatlara katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil... - Son Dakika
Güncel

Spor milli karateci serap özçelik arapoğlu olimpiyatlara katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil...

SPOR Milli karateci Serap Özçelik Arapoğlu Olimpiyatlara katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorumKendimizi burada çok değerli hissettikHedefim dünya sıralamasındaki yerimi korumakKaan ÜLKER - Özgür KABAN İSTANBUL, (DHA) - Milli karateci Serap Özçelik Arapoğlu, Karatenin ilk defa...

25.11.2019 10:17  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Milli karateci Serap Özçelik Arapoğlu Olimpiyatlara katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum

Kendimizi burada çok değerli hissettik

Hedefim dünya sıralamasındaki yerimi korumak

Kaan ÜLKER - Özgür KABAN İSTANBUL, (DHA) - Milli karateci Serap Özçelik Arapoğlu, Karatenin ilk defa yer alacağı olimpiyata ilk hedefim katılabilmek, daha sonrasında Allah'ın izniyle ülkemizi orada en iyi şekilde temsil etmek istiyorum dedi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Serap Özçelik Arapoğlu, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

KENDİMİZİ BURADA ÇOK DEĞERLİ HİSSETTİK

Kağıthane Belediyespor ile sözleşme imzaladıkları için mutlu olduğunu belirten Serap Özçelik Arapoğlu, Gerçekten mutluyum çünkü imzaladığımızdan itibaren her şey çok güzeldi, kendimizi çok değerli hissettik. Biz köklü bir kulüp olan Büyükşehir Belediyesi'nden buraya geldik ve burada imkanların, şartların daha iyi olacağını düşündüğümüz için bu anlaşmayı imzaladık. İnşallah biz de transfer olduğumuz bu ilçe belediyeyi en iyi şekilde temsil ederiz diye konuştu.

HEDEFİM DÜNYA SIRALAMASINDAKİ YERİMİ KORUMAK

Dünya sıralamasında birinci sırada yer aldığını ve bunu korumak istediğini söyleyen Arapoğlu, Önümüzde Tokyo Olimpiyatları var ama olimpiyatlara gidebilmek için önümüzde premier ligler var. Şu an itibariyle dünya sıralamasında 1'inciyim, gittiğim her müsabakada en az 3-4 tur yaparsam puan toplayacağım ve 1'inci sıradaki yerimi koruyacağım. Böylelikle direkt olimpiyatlara katılabileceğim, benim hedefim yerimi korumak. Önümüzdeki hafta İspanya'nın Madrid kentinde bu senenin son premier lig etabı var, orada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada 1'inci olursam az çok garantilemiş oluyorum, benim hedefim başarılı bir performans sergileyerek olimpiyatları garantileyebilmek şeklinde konuştu.

OLİMPİYATLARA KATILIP ORADA ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM

Karatenin ilk defa olimpiyatlarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Serap Özçelik Arapoğlu, Çok mutluyum, çünkü bizde şu vardı, karate branşında dünya şampiyonası 2 senede 1 yapılıyor, her sene Avrupa Şampiyonası oluyor. Ben çok şükür dünya şampiyonu, dünya 2'ncisi ve Avrupa şampiyonu oldum, ilk defa düzenlenen Avrupa Oyunları'nda 1'inci oldum. Eksik kalan tek yanımız olimpiyatlardı, hiçbir şekilde olimpiyat hayali kuramıyorduk çünkü arkadaşlar orada yarışıyordu ve biz de hayal olarak izliyorduk. Ama şimdi bu imkan bize verildi, karatenin ilk defa yer alacağı bu organizasyona ilk hedefim katılabilmek, daha sonrasında da Allah'ın izniyle ülkemizi orada en iyi şekilde temsil etmek istiyorum ifadelerini kullandı.

Spor milli karateci serap özçelik arapoğlu olimpiyatlara katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil...
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor milli karateci serap özçelik arapoğlu olimpiyatlara katılıp ülkemizi en iyi şekilde temsil... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeni Nesil OLED Ekranlı Kredi Kartı Tanıtıldı
    15:09 Yeni Nesil OLED Ekranlı Kredi Kartı Tanıtıldı

    Sentry Enterprises firması tarafından tanıtılan Radiance adlı OLED ekranlı kredi kartı, kullanıcılara ek güvenlik önlemleri sunacak ve bankaların reklamlarını yapabileceği bir ekranla donatılmıştır. Ayrıca temassız ödemelerde ekran parlaklığını artıran kart, VISA ve Mastercard ile tam entegre çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

  • LittleBigPlanet 3 Sunucuları Kapatıldı
    15:09 LittleBigPlanet 3 Sunucuları Kapatıldı

    LittleBigPlanet serisi, kullanıcıların kendi bölümlerini oluşturmasına ve diğer oyuncularla paylaşmasına olanak tanıyan benzersiz bir deneyim sunuyordu. Ancak LittleBigPlanet 3'ün sunucularının kapatılmasıyla, oyuncular artık yeni içerikleri keşfedemeyecekler ve toplulukları bir araya getiremeyecekler. Sony'nin bu kararı eleştirilere neden oldu ve oyuncular, şirketin daha iyi bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyorlar. LittleBigPlanet 3'ün sunucularının kapanması, çevrimiçi oyunların dayanıklılığı konusunda daha geniş bir tartışmayı da tetikleyebilir.

  • Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı
    15:08 Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı

    Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi'nde şüpheli davranışlar sergileyen 5 kişiyi kontrol etti. Bir kişi kaçarken 47.62 gram esrar maddesi bulundu. Diğer 4 şüpheliye ise 26 bin 550 TL kağıt para ele geçirildi. H.Y., D.A., K.S. ve Y. F. G. hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.

  • Türkiye Masa Tenisi Süper Lig 6. Etap Müsabakaları Van'da Başladı
    15:08 Türkiye Masa Tenisi Süper Lig 6. Etap Müsabakaları Van'da Başladı

    Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Lig 6. etap müsabakaları Van'da başladı. Edremit ilçesindeki Nur Tatar Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalara 18 ilden 60 sporcu katılıyor. Van'ın masa tenisi sporunda önemli bir yere sahip olduğunu belirten federasyon başkanı, Van'ın hem şehir hem de tesis açısından önemli bir konumda olduğunu vurguladı. Van Gençlik ve Spor İl Müdürü ise masa tenisi sporunu önemsediklerini ve üst düzey müsabakalara ev sahipliği yapmak istediklerini ifade etti.

  • TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti
    15:07 TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret etti

    TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

  • 31 Mart yerel seçimleri sonrası en genç muhtarlar belirlendi
    15:06 31 Mart yerel seçimleri sonrası en genç muhtarlar belirlendi

    31 Mart yerel seçimleri sonrası yeni seçilen muhtarların en genci Ağırnas Mahallesi Muhtarı Cem Güven oldu. 1990 doğumlu olan Cem Güven, 34 yaşında Ağırnas Mahallesi için muhtarlık hizmeti yürütüyor. Genç ve dinamik muhtarlardan bir diğeri de Kocasinan İlçesi Boyacıköy Mahallesi Muhtarı 35 yaşındaki Ahmet Berk oldu.

  • Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısı 1,5 milyona ulaştı
    15:04 Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısı 1,5 milyona ulaştı

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Türkiye'de afet gönüllülerinin sayısının 1,5 milyona ulaştığını belirtti. Sezer, afetlerle mücadele etmenin temel şartının riski azaltmak olduğunu vurguladı. Türkiye'nin kriz yönetimi kapasitesinin dünyada ilk sıralarda yer aldığını ifade etti. Vali Sezer, afetlerde gönüllülerin ön saflarda olduğunu ve gönüllülük sisteminin iyi seviyelere geldiğini aktardı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk gençliğinin potansiyelini vurguladı
    15:03 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türk gençliğinin potansiyelini vurguladı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin genç ve çalışkan nüfusunun en büyük güç olduğunu belirtti. Kacır, gençlerin teknoloji ve inovasyon alanındaki başarılarına vurgu yaparak, Türk gençliğinin dünyanın en iyisi olabileceğini ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin havacılık ve sanayi alanındaki başarı hikayesini anlattı ve gençlere kendilerini çok yönlü olarak geliştirmelerini tavsiye etti.


Advertisement