Spor muhammed emin sarıkaya: bu sene şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum - Son Dakika
Güncel

Spor muhammed emin sarıkaya: bu sene şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum

Muhammed Emin Sarıkaya: Bu sene şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum"Okan hoca bana her türlü ilgiyi gösteriyor""Ligde 2-3 senedir şampiyonluğu hak ediyoruz ama alamıyoruz""UEFA'da gelebilecek en zor takım geldi"İbrahim ALİOĞLU ' Sezer AFŞAR / İSTANBUL, (DHA) ' Medipol Başakşehir'in genç...

19.12.2019 20:53  Güncelleme: 20:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhammed Emin Sarıkaya: Bu sene şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum

"Okan hoca bana her türlü ilgiyi gösteriyor"

"Ligde 2-3 senedir şampiyonluğu hak ediyoruz ama alamıyoruz"

"UEFA'da gelebilecek en zor takım geldi"

İbrahim ALİOĞLU ' Sezer AFŞAR/ İSTANBUL, (DHA) ' Medipol Başakşehir'in genç oyuncusu Muhammed Emin Sarıkaya, "Ligde de 2-3 senedir şampiyonluğu hak ediyoruz ama alamıyoruz. İnşallah bu sene alacağımızı düşünüyorum" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur rövanş maçında sahasında Hekimoğlu Trabzon'u 2-0 mağlup ederek son 16 turuna yükselen Medipol Başakşehir'de genç oyuncu Muhammed Emin Sarıkaya, maç sonrasında Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Turu geçtikleri için mutlu olduklarını vurgulayan Sarıkaya, Bugün Başakşehir formasıyla ilk 11'de 2'nci maçım. İlk maçı çok zor bir sahada oynamıştık. Bugün her şey güzeldi, skoru aldık" diye konuştu.

"OKAN HOCA BANA HER TÜRLÜ İLGİYİ GÖSTERİYOR"

Okan Buruk'un geldiği günden bu yana kendisine çok değer verdiğinin altını çizen genç oyuncu, "Okan hoca, Türk futbolu için çok değerli. Geldiğimden beri bana her türlü ilgiyi sağlıyor. Her şeyi öğretmeye çalışıyor, hiçbir zaman yalnız bırakmıyor bizi. 17 yaşındayım ve bana bu kulüp altında şans verdiği için hem kendisine hem de bütün Başakşehir kulübüne teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"LİGDE 2-3 SENEDİR ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYORUZ AMA ALAMIYORUZ"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına da değinen Sarıkaya, "Ligde de 2-3 senedir şampiyonluğu hak ediyoruz ama alamıyoruz. İnşallah bu sene alacağımızı düşünüyorum, takımımız çok kaliteli. Ben de o kaliteli oyunculardan her gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Önümde Caiçara gibi çok değerli bir oyuncu var, onu bana bir şeyler öğretsin diye sürekli sıkıştırıyorum" şeklinde konuştu.

"UEFA'DA GELEBİLECEK EN ZOR TAKIM GELDİ"

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda eşleştikleri Sporting CP takımını da değerlendiren Muhammed Emin Sarıkaya, "Bana göre çok zor bir takım, gelebilecek en zor takım geldi diyebilirim. Biz de iyi bir takımız. İyi bir ekip olduğumuzu Almanya'da da gösterdik, ligde de gösteriyoruz. Lizbon'u da yenip yolumuza devam edeceğimizi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Spor muhammed emin sarıkaya: bu sene şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor muhammed emin sarıkaya: bu sene şampiyonluğu alacağımızı düşünüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement