Spor Müsabakası İçin Geldiler, Salonu Savaş Alanına Çevirdiler. - Son Dakika
3. Sayfa

Spor Müsabakası İçin Geldiler, Salonu Savaş Alanına Çevirdiler.

Spor müsabakası için geldiler, salonu savaş alanına çevirdiler.

31.03.2019 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor müsabakası için geldiler, salonu savaş alanına çevirdiler... Karaman'da salon futbolundaki kavga kamerada

KARAMAN - Karama'nda düzenlenen Türkiye Liseler Arası Salon Futbolu Turnuvası'nda çıkan kavgada 4 öğrenci yaralandı. Saha içindeki kavga anı seyircilerin cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

21-24 Mart tarihleri arasında Karaman'da düzenlenen Türkiye Liseler Arası Salon Futbolu Turnuvası'na yaşanan kavga damga vurdu.

Edinilen bilgiye göre olay, Karaman Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Muğla Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maçının son saniyelerinde meydana geldi.

Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin maçı 3-0 önde götürdüğü sırada, iddiaya göre karşı takım hakemin verdiği bir karara tepki gösterdi. Protesto amaçlı ortaya bırakılan topu, önde olan takımın oyuncusu gol yapınca salonda ortalık aniden karıştı. Kulübede ve tribünde bulunanların sahaya inmesiyle kavga iyice büyüdü. Kavgada Muğla temsilcisinin öğrencilerinden F.S.'nin sağ kolu kırıldı, boynundan yaralandı. Bir diğer öğrenci D.G. burnundan ve yüzünden, G.E. yüzünden, R.T. ise vücudunu çeşitli yerlerinden yaralandı. Fethiye'ye dönen öğrenciler ve öğretmenler kendilerine saldırıyı yapanlardan şikayetçi oldu.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Spor Müsabakası İçin Geldiler, Salonu Savaş Alanına Çevirdiler. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement