Spor Özdilek Atan ve Tutan İyi Olacak, Sehic'i Vermeyiz - Son Dakika
Spor

Spor Özdilek Atan ve Tutan İyi Olacak, Sehic'i Vermeyiz

Spor Özdilek Atan ve tutan iyi olacak, Sehic'i vermeyizZafer KUMRU ERZURUM, (DHA) - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen kaleci İbrahim Sehic'i kolay kolay vermeyeceklerini söyledi.

18.10.2018 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Özdilek Atan ve tutan iyi olacak, Sehic'i vermeyiz

Zafer KUMRU ERZURUM, (DHA) - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen kaleci İbrahim Sehic'i kolay kolay vermeyeceklerini söyledi. Özdilek, Futbolda bir tabir vardır. Atanın ve tutanın iyi olacak. Bizim tutanımız iyi dolayısıyla kolay kolay vermeyiz dedi.

Pazartesi günü oynayacakları Trabzonspor maçına yoğunlaştıklarını ifade eden Özdilek, iyi bir rakibe karşı mücadee vereceklerini belirtti. Trabzonspor'un son haftalarda form grafiği, oyun anlayışı ve temposu yükseldiğini hatırlatan Özdilek, Artık bunlara alışık olmamız lazım. Rakibin kim olduğu önemli değil. Bizim sahada ne yapacaklarımız çok önemli. Artık süper ligde kolay bir müsabaka yok. Her müsabaka o ciddiyeti o sahadaki kazanım arzusunu sahaya yansıtmanızla alakalı. Bizde iyi başladık. Galibiyetle başlayıp en azından oyuncu grubunun ve camianın moralinin yüksek olması sevindirici. Oyun anlayışımız da bu. 15 günlük süreçte bir tık daha ileri taşıdığımızı düşünüyorum. Yeterli mi, değil. Daha çalışacağız. Daha zamana ihtiyacımız var. Ama bakıldığı zaman çok sağlıklı bir çalıma ortamımız var. Bu sevindirici. Trabzon'a giderken tek düşüncemiz alacağımız puanlar. Her türlü puana ihtiyacımız var. Her maça tek tek bakıyoruz. Bütün ciddiyetimizle Trabzon maçına hazırlanıyoruz. Kendi evinde güçlü olduğunu biliyoruz. İyi oyunculardan kurulu olduğunu biliyoruz. Ama bizm sahada yapacaklarımız en az onlar kadar önemli. Biz 4 deplasman oynadık. İkisi ile berabere kaldık 2'sini kaybettik. Deplasmanda bir oyun alyışımız ve alabileceğimiz gücün var olduğunu bilen bir takımız. Orayada gidip kazanma adına ne gerekiyorsa saha içerisinde onu yapacağız. Bütün hazırlıklarımız bu yönde. Takımdaki futbolcuların hem zihinsel hem fiziksel durumlarından son derece memnunum. İstekli ve arzulu çalışıyorlar. Buda bizi çok daha moralli kılıyor. Geleceğe daha güvenli bakmamıza neden oluyor. Her yönüyle pazartesi günkü rakibimize karşı hazırlıklıyız. Ordan alacağımız puan veya puanlarla Erzurum'a dönmek olacak. Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilen Sehic bizim ve takım için önemli karakter. Bu sene gerçekten çok iyi oyunuyor. Dolayısıyla onun performansına da ihtiyacmız var. Bu tür gündemlerle oyuncunun kafasını karıştırmayı çok doğru bulmuyorum. Bizim için önemli olan devre arasına kadar ne kadar puan toplayabiliriz. Bütün oyuncularımızın düşüncesi bu. Bu süreçte önemli etken oyuculardan biride sehic olacak bizim için. Futbolda bir tabir vardır. Atanın ve tutanın iyi olacak. Bizim tutanımız iyi dolayıslya kolya kolay vermeyiz diye konuştu.

Son olarak takımdaki sakatlıklarla ilgili bilgi veren Mehmet Özdilek, özellikle uzun süren sakatlıkların bulunduğunu belirtti. Geçtiğimiz hafta takımın başına getirildiklerinde süren sakatlıkların bulunduğunu sözlerine ekleyen Özdilek şöyle konuştu

Munsy ile başlayayım. Alanya maçından önce antrenmanda gözüne top geldi. Göz tansiyonunun inişleri ve çıkışları oldu. Bazen 38'e çıktı bazen 17'e düştü. Ama son 3-4 gündür stabil gidiyor. Cuma günü son bir kontrolü yapılacak takımla birlikte çalışmlara başlayacak. 15 gündür takımdan ayrı. Bu süreçte ihtiyacımız olduğu oyunculardan olmasına rağmen sahada talihsiz bir süreçle yaşanan anlık bir süreç bizi ondan uzak ve mahrum kıldı. Kone Alanya maçında iç kasıktan sakatlanmıştı. O da bugün itibariyle bir testten geçecek. Yarın itibariyle takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Milli takımda 2 oyuncumuz vardı. Biri Sehic diğeri Sunu. Sheic dün itibariyle antrenmana çıktı. Herhangi bir problemi yok. Sağlıklı geldi o sevindirici. Sunu da bu akşam uzun bir uçuşun ardından Erzurum'da olacak. Milli takım araları oyuncular için yorucu olabiliyor. Erhan'ın ayak bileğinde kemik ödemi var. 10 gündür İstanbulda idi. Pazartesi itibariyle geldi. Ama takımla antrenmanlara çıkması 7-8 günü bulacak. Fizyoterapist eşliğinde çalışmlara başladı. Ağrılarının hafiflediğini ifade etti. Onun haricinde Sefa'nın ayağı kırılmıştı. Onunda artık rehabilite dönemi geldiğini düşünüyorum. Onada karar vereceğiz. Egemen 2 haftadır sakattı. Milli takım arasında takımla full olarak çalıştı. O sevindirici. Khubulovun uzun bir sakatlık dönemi vardı. O da takımla birlikte çalışmlara başladı. En azından sakatlıkların dönmesi adına bizim için sevindirici. Alanya maçından sonra milli takım arası vardı. Bu 15 günlük süreci çok sağlıklı geçirdiğimizi düşünüyorum. Hem oyuncularla birebir beraber olma adına hem takım anlayışını biraz daha geliştirme anlamına.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Spor Özdilek Atan ve Tutan İyi Olacak, Sehic'i Vermeyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı
    09:52 Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı

    Samsunspor, Süper Lig'de bu sezon en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray'dan puan alamadı. Karadeniz temsilcisi, diğer rakiplerinden en az 1 puan alarak formda bir görüntü sergiledi. Kalan 6 haftada ise Samsunspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Eğer bu takımlardan en az 1 puan alabilirse, sezonu 18 takımdan puan alarak tamamlamış olacak.

  • Muğla'nın Kızları Hokey Takımı Alanya'da Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkacak
    09:49 Muğla'nın Kızları Hokey Takımı Alanya'da Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkacak

    Muğla'nın Kızları Hokey takımı, Türkiye Süper Lig Şampiyonası için Alanya'da mücadele edecek. 4 gün sürecek olan karşılaşmalarda, A ve B gruplarındaki takımlar birbirleriyle mücadele edecek. Menteşe Ege Yıldızları Antrenörü Serkan Şen, açık alanda da şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı
    09:44 Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı

    Bursa'da düzenlenen Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında Düzceli sporcular, Genç Erkekler A kategorisinde birinci ve ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

  • Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı
    09:36 Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

    Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye'nin tarihindeki ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.


Advertisement