Spor salonlarına üst düzey denetim - Son Dakika
Spor

Spor salonlarına üst düzey denetim

Spor salonlarına üst düzey denetim

DÜZCE (İHA) – İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında Düzce'de Korona virüs denetimleri tüm hızı ile devam ediyor.

20.08.2020 12:50  Güncelleme: 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE (İHA) – İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında Düzce'de Korona virüs denetimleri tüm hızı ile devam ediyor. Düzce İl Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı'da spor salonlarında denetim gerçekleştirdi.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde il protokolünün katılımı ile denetimler yapılıyor. Vali Cevdet Atay ve beraberindeki heyet sokaklarda denetimlerini yaparken, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı'da spor salonlarında denetim gerçekleştirdi. Özel beden Eğitim ve Spor tesislerinde yapılan denetimlerde herhangi bir kusur görülmezken, denetimlerin devam edeceği öğrenildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor salonlarına üst düzey denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement