Spor Şehri Erdemli - Son Dakika
Güncel

Spor Şehri Erdemli

Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen Tenis Turnuvası tamamlandı.

23.05.2017 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turnuvanın kupa ve madalya dağıtım töreninde konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'yi sağlıklı bireylerin yaşadığı bir spor şehrine dönüştürdüklerini söyledi.

Erdemli'de ilk defa Erdemli Belediyesi tarafından tanıştırılan tenis sporu gün geçtikçe sevenlerini arttırıyor. Belediye ücretsiz tenis kursları açıyor, turnuvalar düzenliyor. Belediye kurslarında eğitim görerek düzenlenen turnuvaya katılan 8-10 yaş arası 120 tenisçi arasında tenis turnuvası düzenlendi. Bir birleriyle kıyasıya mücadele eden küçük sporcuları aileleri de yalnız bırakmadı. Gençlerin ve çocukların sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi adına Erdemli Belediyesi olarak spora önem verdiklerini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk'la birlikte başarılı olan sporculara kupa ve madalya dağıtımı yaptı. Sağlıklı bireylerin yetişmesi adına spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını vurgulayan Başkan Tollu, yapılan bu çalışmalar neticesinde Erdemli'nin bir spor şehrine dönüştüğünü söyledi. Erdemli Belediyesi olarak tenis, voleybol, futbol, güreş, basketbol, savunma, boks gibi spor branşlarına destek olmaya ve bu branşlarda kurs açmaya devam edeceklerini dile getiren Tollu, "sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözü gereği gençlerimizi spora yönlendirmeye devan edeceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Erdemli Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm kursiyerlerin sertifikalarını ve madalyalarının dağıtımını yaparak başarılarının devamını dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Spor Şehri Erdemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement