Spor serdar bostancı türk bayrağını dalgalandırmak bizim için çok önemli - Son Dakika
Güncel

Spor serdar bostancı türk bayrağını dalgalandırmak bizim için çok önemli

SPOR Serdar Bostancı Türk bayrağını dalgalandırmak bizim için çok önemli"Şu anda ralli tamamen planladığımız gibi devam ediyor""Parkur her sene daha kırıcı hale geliyor""Sokakta makas atarak ya da drift yaparak sadece başlarını belaya sokarlar"Mustafa AKIN Marmaris,(DHA) -2019 Dünya...

14.09.2019 11:51  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Serdar Bostancı Türk bayrağını dalgalandırmak bizim için çok önemli

"Şu anda ralli tamamen planladığımız gibi devam ediyor"

"Parkur her sene daha kırıcı hale geliyor"

"Sokakta makas atarak ya da drift yaparak sadece başlarını belaya sokarlar"

Mustafa AKIN Marmaris,(DHA) -

2019 Dünya Ralli Şampiyonası'nın 11'inci ayağı Marmaris'te zorlu parkurlarda devam ediyor. Bu yıl düzenlenen şampiyonaya 9 otomobil ile katılan Castrol Ford Team Türkiye'de Takım Direktörü Serdar Bostancı, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Dünya Ralli Şampiyonası Türkiye ayağının turizm ve tanıtım açısından da önemli olduğunun altını çizen Serdar Bostancı, ülkede yapılan en büyük Uluslararası organizasyon olduğunu ifade etti. Castrol Ford Team Türkiye olarak en iyi şekilde varlık göstermeye çalıştıklarını dile getiren Serdar Bostancı, "Toplam 9 otomobille start aldık. Bu yarış bizim için iki açıdan önemli; Hem Türkiye Ralli Şampiyonası açısından, hem de Dünya Ralli Şampiyonası açısından. Birinci pilotumuz Murat Bostancı şu an WRC 2 kategorisinde genel klasman üçüncüsü, bu bizim için iyi bir sonuç ama daha da iyi olabilir, yarış uzun. Türkiye Ralli Şampiyonası'nda pilotlarımız Murat Bostancı birinci, Buğra Banaz ikinci gidiyorlar, bu da bizim için güzel bir sonuç. İki tekerlek çekişli araçlarda yine bizim araçlarımız birinci gidiyor, yani şu anda ralli tamamen planladığımız gibi devam ediyor. Burada Türk bayrağını dalgalandırmak bizim için çok önemli ve gurur verici, umarım yarış sonunda elde ettiğimiz güzel neticeleri paylaşırız" dedi.

"PARKUR HER SENE DAHA KIRICI HALE GELİYOR"

Türkiye Rallisi'nde her sene parkurun biraz daha kırıcı hale geldiğini ifade eden Serdar Bostancı, "Geçen sene herkes, özellikle takımlar ve pilotlar, parkurun kırıcılığından şikayet ediyordu. Bu sene daha iyi olacağını bekliyorduk ve aslında aldığımız haberler de o yöndeydi. Etaplar düzeltildi ve çok daha iyi olduğu yönündeydi ama şu an geçen seneden daha kırıcı. Ama bu da eşit şans demektir, kırıcıysa herkese kırıcı. Motor sporlarında bu maliyeti çok artıran bir faktör, daha ilk etapta 7-8 tane otomobil lastik patlattı. Otomobil Sporları Federasyonu da buradan gerekli mesajı alıyordur, eminim ki önümüzdeki sene daha iyi parkurda yarışacağız" diye konuştu.

"SOKAKTA MAKAS ATARAK YA DA DRİFT YAPARAK SADECE BAŞLARINI BELAYA SOKARLAR"

Serdar Bostancı, hayatını otomobil sporlarına verdiğini dile getirerek, bu sene 45'inci yılı olduğunu söyledi.

Bostancı, son dönemde hayatımızda makas atmak ve drift yapmak diye iki terimin ortaya çıktığını belirterek, "Biz hep aynı ortamlarda buna benzer mesajlar vermeye çalışıyoruz. Bunlar kanı kaynayan, otomobili seven, belki otomobil sporlarının içine girdiği zaman çok başarılı olabilecek arkadaşlarımız. Caddelerde yanlış şeyler yapıp suç işleyeceklerine, başlarını belaya sokacaklarına gelsinler ve bir yerden motor sporlarının içine girmeye çalışsınlar. Basamakları teker teker çıkarak belki önce hakemlik yapıp federasyonlarda çalışarak başarılı olabilirler. Bu yarışta sadece 1500 gözetmen yer alıyor, bunların görevlerini alıp sonra da hak ediyorlarsa bizim gibi, Türkiye'deki diğer büyük takımlarda görev alıp neden Türkiye ve Dünya Ralli Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etmesinler Sokakta makas atarak ya da drift yaparak hiçbir yere varamazlar, sadece başlarını belaya sokarlar. Halbuki diğer yönde devam edip bizlerin çatısı altına girmeye çalışırlarsa, bundan şan, şöhret belki de para kazanmaları mümkün olur" şeklinde konuştu.

Spor serdar bostancı türk bayrağını dalgalandırmak bizim için çok önemli
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor serdar bostancı türk bayrağını dalgalandırmak bizim için çok önemli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı
    08:15 İzmir'de Kız Çocuğunu Taciz Eden Şüpheli Yakalandı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şüpheli, polis ekiplerince saklandığı adreste gözaltına alındı. Ailenin suç duyurusu üzerine yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli Bayraklı ilçesinde yakalandı ve emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyeleri yakalandı
    08:09 İstanbul'da uluslararası suç örgütü üyeleri yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, suç örgütlerine ve zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirtti.

  • Bakan Yerlikaya: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı
    08:06 Bakan Yerlikaya: İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İstanbul'da yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

  • İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, İstanbul'da yakalandı
    08:05 İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, İstanbul'da yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-23" operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

  • İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası suçlular yakalandı
    08:04 İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    08:02 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre halı üretimi yapılan fabrikada içeride mahsur kalan işçiler olması muhtemel. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi devam ediyor.

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Mahzen-23' Operasyonuyla, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Baisaov, 'Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık' suçundan, Rakhishov ise 'Dolandırıcılık' suçundan aranıyordu.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.


Advertisement