Spor Spor Camiası Erdoğan Demirören'in Cenaze Törenine Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Spor Spor Camiası Erdoğan Demirören'in Cenaze Törenine Akın Etti

Spor Spor camiası Erdoğan Demirören'in cenaze törenine akın etti (1)Spor camiası Erdoğan Demirören'in cenaze törenine akın etti (2)Aziz Yıldırım, Fatih Terim, Bakan Bak ve bir çok isim Demirören'in bu zorlu gününde yalnız bırakmadıUğur DEMİRKIRDI-Ali DANAŞ, İstanbul (DHA)Demirören Holding...

10.06.2018 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Spor camiası Erdoğan Demirören'in cenaze törenine akın etti (1)

Spor camiası Erdoğan Demirören'in cenaze törenine akın etti (2)

Aziz Yıldırım, Fatih Terim, Bakan Bak ve bir çok isim Demirören'in bu zorlu gününde yalnız bırakmadı

Uğur DEMİRKIRDI-Ali DANAŞ, İstanbul (DHA)

Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören için bu sabah holding binasında tören düzenlendi ardından cenazesi Fatih Camii'ne getirildi. Erdoğan Demirören için ilk tören İstanbul Şişhane'deki holding binası önünde gerçekleşti. Törene Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören, oğulları Yıldırım Demirören, Tayfun Demirören, kızı Meltem Demirören Oktay, damadı Kıvanç Oktay, aile yakınları ve Demirören Holding çalışanları katıldı.

Demirören'in tabutunun üzerine II. Mahmut zamanında yapılmış Kabe kapısı örtüsü serildi.

YILDIRIM DEMİRÖREN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İş dünyasının önde gelen isimlerinden olan spora ekonomik katkı ve destekleri bulunan Erdoğan Demirören'in naaşı daha sonra Fatih Camii'ne getirildi. Demirören için spor camiasından çok sayıda Kulüp Başkanı, Yönetici, futbolcu, teknik direktör ve TFF yöneticileri ile çalışanları cenaze törenine katılarak; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Demirören ailesine baş sağlığı dilediler.

Yıldırım Demirören babasını gözyaşlarıyla uğurlarken sporun önde gelen isimleri taziyelerde bulundu.

Bakan Osman Aşkın Bak, Aziz Yıldırım, Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak, Göksel Gümüşdağ, Faruk Süren, Dursun Özbek, Ali Dürüst, Fikret Orman, Serdar Bilgili, Hakan Ünsal, Ertuğrul Sağlam, Hikmet Karaman, Tümer Metin, Hamit Altıntop ve daha bir çok isim Demirören'in bu zorlu gününde yalnız bırakmadı.

Fatih Terim, Demirören'e baş sağlığı dilerken, Türk futbolunun iki önemli isminin birbirlerine sarılması duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in cenazesine katılmak için Fatih Camii'ne gelirken, geçen pazar günü yapılan Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu'ndaki Ali Koç'a kaybederek 20 yıldır sürdürdüğü Fenerbahçe'deki başkanlık görevinden ayrıldığından bu yana ilk kez görüntülendi. Yıldırım, Erdoğan Demirören'in vefatı için geldiği Fatih Camii'nde Demirören ailesine taziyelerini sundu.

Erdoğan Demirören'in naaşı, Fatih Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedildi.

BAKAN BAK BAŞARILI BİR İŞ ADAMIYDI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Erdoğan Demirören Türk sporunda çok önemli bir isim. Çocukluğumuzda Vefa Stadı'nda amatör küme maçlarını takip ederken hep, 'Erdoğan Bey bize yardım etti, kulübümüze destek oldu, şu desteği yaptı, bu desteği yaptı' derlerdi. Spor terimiyle İstanbul'daki spor kulüplerinin hepsinin babasıydı. Çok büyük destekleri vardı. Ben de o yıllarda genç bir sporcuyken ve yöneticiyken hep bunlara şahit oldum. Başarılı bir iş adamıydı. Türk sporunun başı sağ olsun. şeklinde konuştu.

SAĞLAM ONU KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ

Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise Benim kendisiyle yoğun olarak görüşme dönemim Beşiktaş teknik direktörlüğü yaptığım dönemde oldu. Sık sık da görüşürdük. Kendisi hem hayata dair tecrübelerini hem de futbola ait bilgilerini ve bakış açısını paylaşırdı benimle. Çok naif bir ve hayırsever bir insandı. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türk sanayi camiası, ticaret camiası ve spor camiası çok önemli bir ismi kaybetti. Çok mübarek bir isim olmasının da gereği olarak bugün çok özel bir gün de defnedildi. Allah varsa günahlarını affetsin, mekanını cennet eylesin inşallah. Allah rahmet eylesin. diyerek konuşmasını bitirdi.

ORMAN ÇOK SEVDİĞİMİZ BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise Erdoğan Demirören'in çok sevdiği bir büyüğü olduğunu belirterek, Allah rahmet eylesin Erdoğan ağabey bizim ağabeyimizdi. Benim babamın arkadaşı. Sirkeci'de dükkanlarımız karşı karşıyaydı. Çok sevdiğimiz bir büyüğümüzdü. Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyorum. açıklamasında bulundu.

Spor Spor Camiası Erdoğan Demirören\'in Cenaze Törenine Akın Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor Spor Camiası Erdoğan Demirören'in Cenaze Törenine Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Afyonkarahisar'da 32 anne ve anne adayına uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi
    13:00 Afyonkarahisar'da 32 anne ve anne adayına uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBIM Büro Amirliği, uyuşturucu madde kullanımının önüne geçme ve farkındalık oluşturma amacıyla 32 anne ve anne adayına eğitim verdi.

  • İzmir'de Kaçakçılık Operasyonunda 15 Bin Litre Etil Alkol Ele Geçirildi
    12:59 İzmir'de Kaçakçılık Operasyonunda 15 Bin Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

    İzmir, Aydın ve Manisa'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 15 bin litre etil alkol, 11 kişi yakalandı. Operasyonda çok sayıda etil alkol damıtma kazanı, doldurma makinası ve diğer malzemeler de ele geçirildi. İki şüpheli tutuklandı, diğerlerinin ise adli işlemleri devam ediyor.

  • Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti
    12:59 Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazanın fark edilmesi üzerine olay yerine giden vatandaşlar ve sağlık ekipleri müdahale etti ancak sürücü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Kayserili Vatandaşlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Tepki Gösterdi
    12:58 Kayserili Vatandaşlar CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Tepki Gösterdi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Kayseri'de alkollü mekan olmamasını eleştirmesi Kayserili vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

  • Hatay'da bireysel konteynerde çıkan yangın söndürüldü
    12:58 Hatay'da bireysel konteynerde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan Dikmece Mahallesi'nde bir bireysel konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda konteyner kullanılamaz hale geldi.

  • İklim Değişikliği ve Tarım İlaçları Bal Üretimini Olumsuz Etkiliyor
    12:57 İklim Değişikliği ve Tarım İlaçları Bal Üretimini Olumsuz Etkiliyor

    İklim değişikliğine bağlı mevsim değişiklikleri ile tarlalar ve bahçelerde bilinçsiz tarım ilacı kullanımı bal üretiminde kayba yol açıyor. Adana Arı Yetiştiricileri Birliği Başkan Vekili Şükrü Gedik, Adana'da arıcılığın önemini vurgulayarak, iklim değişikliği ve tarım ilaçlarının bal üretimini azalttığını belirtti. Arıcılar, kuraklık ve tarım ilaçları nedeniyle bal üretiminde sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.

  • Keşan'da TOKİ Konutlarının Temeli Atılıyor
    12:57 Keşan'da TOKİ Konutlarının Temeli Atılıyor

    Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, TOKİ konutlarının temelinin yarın atılacağını duyurdu. 293 daire ve 10 iş yerinin yapımına başlanacak olan konutlar, 1 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

  • Başkan Zolan, Babadağ'da hemşehrileriyle buluştu
    12:57 Başkan Zolan, Babadağ'da hemşehrileriyle buluştu

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hizmetlerini anlattı ve Denizli'ye hizmetkar olmanın mutluluğunu dile getirdi.

  • Afyonkarahisar'da Torbacılara Operasyon: 3 Gözaltı
    12:56 Afyonkarahisar'da Torbacılara Operasyon: 3 Gözaltı

    Afyonkarahisar'da yapılan denetimde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 43,50 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, yapılan aramalarda hassas terazi, sentetik ecza maddesi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen para da ele geçirildi.

  • Osmaneli'de 27 köy muhtarına 3 bin dikensiz böğürtlen fidesi dağıtıldı
    12:55 Osmaneli'de 27 köy muhtarına 3 bin dikensiz böğürtlen fidesi dağıtıldı

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde ekilmedik alan kalmaması için harekete geçen Kaymakam Yüksel Ünal, 27 köy muhtarına 3 bin dikensiz böğürtlen fidesi dağıtımı gerçekleştirdi. Kaymakam Ünal, böğürtlen yetiştiriciliğini yaygınlaştırmak ve çiftçilerin gelir seviyesini artırmak amacıyla bu dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Muhtarlar da bu girişimden memnuniyetlerini dile getirdi.

  • Safranbolu Cittaslow ağına dahil oldu
    12:54 Safranbolu Cittaslow ağına dahil oldu

    Safranbolu Belediyesi tarafından başlatılan girişimlerle han, hamam ve konaklarıyla ünlü Safranbolu, 33 Avrupa ülkesini kapsayan Cittaslow ağına dahil oldu. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu turizminin gelişimine önemli bir katkı sunacağını belirtti.


Advertisement