Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'da kaleci Osman'ın affedilmesi Yeşil-kırmızılı takımda sevince yol açtı.

29.03.2012 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'da kaleci Osman'ın affedilmesi Yeşil-kırmızılı takımda sevince yol açtı.

Diyarbakırspor'da geçen hafta izinsiz kampı terk edip Yeni Malatyaspor maçına çıkmayan kaleci Osman Kurtuldu, dün kulüp yönetimi ve teknik heyetle ile görüşüp özür dilemişti.

Osman Kurtuldu, Yeni Malatyaspor maçı öncesi yaşadığı olumsuzluklardan ötürü kulübü terk ettiğini belirterek, "Sahamızda oynadığımız bu önemli maçta arkadaşlarımı yalnız bırakmıştım. Çok üzüldüm, hatamı anladım. Bazı şahısları dikkate almamalıydım. Bunu yapmasaydım çok iyi olacaktı. Beni çok seven ve değer veren taraftarlarımızdan da özür diliyorum. Şimdi artık geriye dönük düşünmeyeceğim. Tek düşüncem takımımın kalesini başarı ile koruyup ligde kalmasını sağlamak" dedi.

Diyarbakırspor Kulüp Basın Sözcüsü Kenan Aksu, Osman Kurtuldu'nun yönetimle görüşüp özür dilediğini belirterek, "Şimdi artık bizlerin tek düşüncesinin ligde kalan maçlarımızda başarılı olabilmektir" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement