Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarına başladı.

10.04.2012 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen haftayı bay geçiren Diyarbakırspor'da Pazar günü oynanacak olan Gaziosmanpaşaspor maçının alarmı verildi. Kulüp basın sözcüsü Kenan Aksu, ligde kalan tüm maçların kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Haftayı bay geçirmelerinin kendileri açısından iyi olduğunu ve iyi bir hazırlık yaptıklarını belirten Aksu, "Sakatlarımız iyileşti. Çalışmalarımızı Cuma günü öğleden sonra tamamlayıp futbolcularımızı maç saatine kadar kampa alacağız. Ligde kritik döneme girdik. Bu nedenle sahamızda oynayacağımız Gaziosmanpaşaspor maçında alacağımız galibiyet bizim açımızdan çok güzel olur. Artık Diyarbakırspor olarak atacağımız adıma dikkat etmeliyiz. Her konuda duyarlı ve birlik beraberlik içerisinde olmalıyız" dedi. Yeşi-kırmızılı futbolcular, Teknik Direktör Levent Numanoğlu, nezaretinde sabah idmanında kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptılar. Futbolcular öğleden sonra ise teknik taktik ağırlıklı idmanla hazırlıklarına devam edecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement