Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig takımlarından Konya Anadolu Selçukspor’un olağanüstü genel kurulunda, Önder Sami Güven başkanlığındaki yönetim kurulu göreve getirildi.

05.11.2014 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Konya Anadolu Selçukspor'un olağanüstü genel kurulunda, Önder Sami Güven başkanlığındaki yönetim kurulu göreve getirildi.

Kulübün Kayacık Tesisleri'nde, kayıtlı 68 delegeden 15'in katılımı ile gerçekleştirilen genel kurulda faaliyet ve denetleme raporları okunup ibra edildi. Kulüp başkanı unvanıyla son kez kongrede konuşan Mehmet Günbaş, görev yaptığı süre içerisinde kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Günbaş, "Devraldığımız takımın bugün geldiği nokta bizleri mutlu ediyor. Futbolcularının yatacak yeri bulunmayan, tesisi, antrenman sahası, hiç bir şeyi bulunmayan bir kulüp bugün birçok 1. lig kulübünün bile sahip olmadığı bir tesisi, antrenman sahaları bulunan bir kulüp oldu" dedi.

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ise Mehmet Günbaş ve yönetim kurullarına bugüne kadar verdikleri emekler nedeniyle teşekkür edilmesi gerektiğini ifade ederken, yeni seçilecek yönetim kuruluna da başarılar diledi. Ahmet Şan, 'Pilot Takım' uygulamasının bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydederek, "Altyapımızdan yetişen gençlerimiz burada pişerek üst takımımıza katkı sağlayacaklar" diye konuştu.

Tek listenin yer aldığı genel kurulda Önder Sami Güven başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu delegelerin oyları ile göreve getirildi. Yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

" Mustafa Olgun, Ahmet Eser, Mustafa Biber ve Mesut Ercetin." - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement