Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’in İzmirli ekiplerinden Göztepe, devre arası kampı için Antalya’yı tercih etti.

16.12.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig'in İzmirli ekiplerinden Göztepe, devre arası kampı için Antalya'yı tercih etti. Sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında 24 oyuncunun yer alacağı belirtilirken, 3 oyuncu ise satış listesine konuldu.

18 Aralık Perşembe günü İzmir'de oynayacağı Gölbaşıspor maçının ardından devre arasına girecek olan Göztepe, 21 Aralık'ta kamp için Antalya'ya gidecek. 10 gün sürecek olan Antalya kampına 24 ismi dahil eden teknik direktör Metin Diyadin, kamp kadrosuna almadığı Furkan Alakmak, Cihan Yılmaz ve Seçkin Getbay'ı ise satış listesine koydu.

Sarı-kırmızılı ekibin 31 Aralık'a kadar devam edecek olan Antalya kampında herhangi bir hazırlık maçı planlanmadı.

ALTYAPIDAN 2 OYUNCU

Göztepe'nin kamp kadrosu şu isimlerden oluşuyor: "Cengiz Biçer, Oğuzhan Bahadır, Egemen Gençalp, Göktuğ Bakırbaş, Metin Depe, Burak Keskin, Sabutay Bayülken, Matteus Şenkal, Fethi Özer, İsa Akgül, Fatih Kıran, Ramiz Ok, Tolga Çavdar, Hasan Küçcük, Ertuğrul Arslan, Umut Kaya, Halil Akbunar, Ali Akburç, Samet Kartal, Timur Kosovalı, Enes Kubat, Tahir Babaoğlu." Metin Diyadin bu isimlere ilave olarak altyapıdan da iki oyuncu kadroya dahil edecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement