Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakırspor'un basın sözcüsü Kenan Aksu, taraftarları pazar günü sahalarında oynayacakları Yeni Malatyaspor maçına davet etti.

22.03.2012 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Diyarbakır spor'un basın sözcüsü Kenan Aksu, taraftarları pazar günü sahalarında oynayacakları Yeni Malatyaspor maçına davet etti.

Aksu, yaptığı açıklamada, pazartesi günü deplasmanda oynadıkları Altay maçında aldıkları farklı mağlubiyeti unuttuklarını söyledi.

25 Mart Pazar günü oynayacakları Yeni Malatyaspor maçının kendileri için çok daha önemli olduğunu bildiren Kenan Aksu, bu mücadeleden alacakları 3 puanın kendilerini lig sıralamasında rahatlatacağını öne sürdü.

Son bir kaç haftaya kadar maçlara ilgi göstermeyen taraftarların, sahalarında oynadıkları Çorumspor ve Kocaelispor maçlarına büyük ilgi gösterdiğini kaydeden Aksu, taraftarın verdiği destek sayesinde bu iki maçtan da galibiyetle ayrıldıklarını dile getirdi.

Yeni Malatyaspor maçını kazanmaları için taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Kenan Aksu, şöyle konuştu:

"Yeni Malatyaspor da bizim gibi ligde kalma mücadelesi veriyor. Üst sıralarda yer alan takımlarla oynayacağımız maçlardan ziyade, alt sıralardaki takımlarla oynayacağımız maçları daha çok önemsiyoruz. Galibiyet için taraftara ihtiyacımız var. Bu nedenle bayanlar, gençler ve Diyarbakır'daki tüm spor camiası başta olmak üzere herkesi maça bekliyoruz. Diyarbakırlılar pazar gününü takımına ayırsın. Ligin tamamlanmasına 9 hafta kaldı. Gereksiz puan kaybına tahammülümüz yok. Alınacak her puan çok değerli. Bizim gibi ligde kalma mücadelesi veren takımlar için aslında lig yeni başlıyor. Taraftarın desteğiyle iyi mücadele edip, Yeni Malatyaspor maçını kazanma arzusundayız. Yeni Malatyaspor da iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğu için zorlu bir maç olacak."

Aksu, sakatlıkları nedeniyle Altay maçında oynayamayan Hasan ve İrfan'ın koşulara başladığını belirterek, bu iki oyuncunun da Yeni Malatyaspor maçında forma giyeceğini sözlerine ekledi.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement