Manavgatspor, Yeni Sezona Nevşehir'de Hazıranıyor - Son Dakika
Spor

Manavgatspor, Yeni Sezona Nevşehir'de Hazıranıyor

Manavgatspor, Yeni Sezona Nevşehir\'de Hazıranıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Manavgatspor, 17 Temmuz'da kendi tesislerinde başladığı yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir'de devam edecek.

07.08.2014 12:48  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Manavgatspor, 17 Temmuz'da kendi tesislerinde başladığı yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir'de devam edecek.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde bulunan Avrasya Otel'de kampa girecek olan Manavgatspor, kamp sürecinde 6 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Manavgat'ta çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Manavgatspor Başkan Yardımcısı ve Teknik Sorumlu Kamil Atalay, "2014-2015 sezonu öncesinde 3. Lig'de zirve mücadelesi yapacak bir takım oluşturmak için transferler yaptık. Kadromuzu Cizrespor'dan Manavgat'ın yetiştirdiği yetenekli oyunculardan Adil Arıcı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden Antalyaspor altyapısından yetişmiş Fatih Arat, yine Antalyaspor altyapısından yetişmiş son olarak Adıyamanspor forması giyen Feyyaz gibi tecrübeli oyuncuların yanı sıra çok sayıda genç ve yetenekli oyuncuyla güçlendirdik. Son olarak yine Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Hüseyin'i transfer ettik. Geçen yılki kadromuzdan kaleci Veysel, Reşit, Onur, Burak, Oğuz, Ömer Demircan, Atakan, Baran ve Anıl'ın yanı sıra genç oyuncular Halil ve Kemal ile 2014-2015 sezonunda yola devam kararı aldık. Manavgat kampımızın son gününde Denizli Belediyespor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasında takımımız iyi bir performans sergiledi" dedi.

"YENİ SEZONA HAZIR OLACAĞIZ"

Nevşehir'deki kamp sürecinde 8 Ağustos Cuma günü Kayseri Şekerspor, 10 Ağustos Pazar günü Tekirovaspor, 12 Ağustos Salı günü Etimesgut Şekerspor, 14 Ağustos Perşembe günü ise Ofspor ile hazırlık karşılaşmaları oynayacaklarını belirten Atalay, "Bu takımlar dışında kamp sürecinde en az iki hazırlık karşılaşması daha yapmayı planlıyoruz. Oynayacağımız takımlar Nevşehir'de belli olacak. Oynayacağımız hazırlık maçlarında ihtiyaç hissedilmesi durumunda takımımıza takviye yapacağız. Nevşehir kampından sonra sezona hazır olacağız. Bu yıl hedefimiz 2. Lig'e çıkmak" diye konuştu.

Kamil Atalay başkanlığındaki Manavgatspor kafilesinde antrenörler İsmail Kısa, Can Göçer, Çetin Aykut, malzemeci, masör ve 28 futbolcu bulunurken, Manavgatspor'da genel koordinatör olarak göreve getirilen Öner Özmen'in kampa Nevşehir'de katılacağı bildirildi.

Nevşehir kampına götürülen futbolcular ve geldikleri takımlarının isimleri şöyle;

Geçen yılki takımdan: Kaleci Veysel, Reşit, Ömer Demircan, Burak, Oğuz, Onur, Atakan, Baran, Anıl, Halil, Kemal

Altyapıdan: Batuhan, Onur, Emrah

Fatih Arat ve Hüseyin (Erzurum Büyükşehir Belediyespor), Deniz (Sandıklı Elibolspor), Adil (Cizrespor), Feyyaz (Adıyamanspor), Fikret, Fatih, Yusuf (Antalyaspor), Emrah (Muratpaşa), Sergen (Özel İdare), Ferhat, Ömer, Şerif (Mersin Akdeniz Belediyesi), Furkan (Seydişehirspor). - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manavgatspor, Yeni Sezona Nevşehir'de Hazıranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement