Spor Toto 3. Ligi - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Ligi

Spor Toto 3.Ligi'nde mücadele eden Manavgat Evrensekispor, deplasmanda karşılaşacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

28.09.2011 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Ligi'nde mücadele eden Manavgat Evrensekispor, deplasmanda karşılaşacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde Teknik Direktör Kamil Atalay yönetiminde sürdüren Evrensekispor'a taraftarlar da tezahüratları ile destek verdi. Antrenmanı, Manavgat İlçe Spor Müdürü Mehmet Kendir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Çınar, Kulüp Başkanı Musa Şehirli, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı da izledi.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Kamil Atalay, son iki haftada aldıkları galibiyetler nedeniyle takımın moral ve motivasyonunun üst seviyeye çıktığını söyledi. Takımda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmadığını bildiren Atalay, Gümüşhane deplasmanına 3 puan almak için gittiklerini kaydetti. Gümüşhanespor'un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu dile getiren Atalay, zor bir deplasmandan puanlarla dönerek galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini vurguladı.

Antrenmanı takip eden AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı, teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulundu. Tığlı, Evrensekispor'un son haftalarda aldıkları galibiyetler nedeniyle taraftarlarını mutlu ettiğini dile getirdi. Evrensekispor'un bölgenin gururu olduğunu vurgulayan Tığlı, Gümüşhanespor karşısında futbolcu ve teknik heyete başarılar dilediğini belirtti.

Evrensekispor Kulübü Başkanı Musa Şehirli ise, takımın uyum sorununu aştığını ifade etti. Manavgat Evrensekispor'un her hafta daha iyiye gideceğini belirten Şehirli, hedeflerinin ligi ilk 5 içerisinde bitirmek olduğunu kaydetti.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement