SPOR Trezeguet: Sonraki maçlarda daha da üstüne koyarak gideceğiz - Son Dakika
Güncel

SPOR Trezeguet: Sonraki maçlarda daha da üstüne koyarak gideceğiz

Trezeguet: Sonraki maçlarda daha da üstüne koyarak gideceğiz'Trabzonspor'u hak ettiği en üst yerlere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz'Olgucan KALKAN - Namık Kemal KILINÇ / ANTALYA,(DHA)- Trabzonsporlu Trezeguet, 'Takım arkadaşlarımızın hepsi neredeyse fırsat buldu,...

03.12.2022 18:58  Güncelleme: 19:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trezeguet: Sonraki maçlarda daha da üstüne koyarak gideceğiz

'Trabzonspor'u hak ettiği en üst yerlere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz'

Olgucan KALKAN - Namık Kemal KILINÇ/ ANTALYA,(DHA)- Trabzonsporlu Trezeguet, 'Takım arkadaşlarımızın hepsi neredeyse fırsat buldu, dakikalar aldı. Dolayısıyla bu maçtan çıkartacağımız pozitif şeylerle sonraki maçlarda daha da üstüne koyarak gideceğiz' dedi.

Trabzonspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Hull City ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Trabzonspor'un Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hull City maçından çıkartacakları dersler olduğunu dile getiren Trezeguet, 'Öncelikle iyi bir maç oldu. Buradan çıkartacağımız çok iyi şeyler var. Bu olumlu şeylerin üstüne koyup devam edeceğiz. Takım arkadaşlarımızın hepsi neredeyse fırsat buldu, dakikalar aldı. Dolayısıyla bu maçtan çıkartacağımız pozitif şeylerle sonraki maçlarda daha da üstüne koyarak gideceğiz' ifadelerini kullandı.

'TRABZONSPOR'U HAK ETTİĞİ EN ÜST YERLERE TAŞIMAK İÇİN ELİMİZSDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ'

Kamp döneminin iyi geçtiğini dile getiren Mısırlı kanat oyuncusu, 'İyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncular olarak biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hocalarımız bizi sonuna kadar zorlamaya çalışıyor. Bütün takım arkadaşlarımız çok iyi hazırlanıyor diyebilirim. Önümüzde oynayacağımız kupa, lig ve Konferans Ligi maçları var. Herkes resmi maçların başlamasını dört gözle bekliyor. Biz de Trabzonspor'u hak ettiği en üst yerlere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz' şeklinde konuştu.

SPOR Trezeguet: Sonraki maçlarda daha da üstüne koyarak gideceğiz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Trezeguet: Sonraki maçlarda daha da üstüne koyarak gideceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement