Spor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan'ın Belki de Futbol Hayatı Bitti - Son Dakika
Spor

Spor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan'ın Belki de Futbol Hayatı Bitti

Spor yazarı Uğur Meleke, "Futbol Disiplin Talimatı 60'ıncı maddesine göre 2 yıldan fazla hüküm giyenler, futboldan süresiz men edilir." dedi. Arda, büyük ihtimalle 3 farklı suçtan, 3,5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

14.10.2018 09:58  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet Gazetesi yazarı Uğur Meleke, ülke gündeminin bir numarası olan Arda Turan'ın geleceğiyle ilgili çok tartışılacak açıklamalara imza attı.

Meleke, şunları söyledi:

"Gündemde yaşadığı kavga olayıyla Arda Turan var. Futbol Disiplin Talimatı 60'ıncı maddesine göre 2 yıldan fazla hüküm giyenler, futboldan süresiz men edilir. Belki de Arda Turan'ın futbol hayatı bitti. Bunun için de mahkemenin sonucunu beklemek gerekiyor."

Spor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan'ın Belki de Futbol Hayatı Bitti

NELER YAŞANMIŞTI?

Emirgan'da bir eğlence mekanında ikili arasında yaşanan "laf atma" tartışmasında Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gitti ve silahla bir el ateş açtı.

11 YILA KADAR YARGILANACAK

Arda, "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması", "Silahla tehdit" ve "Ruhsatsız silah taşıma" olmak üzere 3 ayrı suç nedeniyle 3,5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.

Spor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan\'ın Belki de Futbol Hayatı Bitti

Son Dakika Spor Spor Yazarı Uğur Meleke: Arda Turan'ın Belki de Futbol Hayatı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Kral: Bitsin cok da umrumda. Ancakkk arda 1 gun bile ceza almaz merak etmeyin. Karsilikli sikayetci olmaktan vazgecilir, 1 yil 6 ay ceza alir 2 yildan az oldugu icin ertelenir 5 yil icinde bir daha yapma denilerek paraya cevrilir. Arda cikar tvye yalandan aglar özür diler, bizim milleti biliyorsunuz hemen unutur konuyu kapar. Arda ilk maca kendini parcalar 2 gol atar A milli macinda 1 gol atar ülke konuyu unutur.... olacagi bu 30 6 Yanıtla
  • Abdurrahman Düşüngen: Arda Turanın spor hayatı bitti gibi.Rahmetli Atatürk ne demişti.Ben sporcunun çevik ama aynı zamanda iyi ahlaklı olmasını isterim.Toplumda buna uymayan sporcu ve spor adamları var.Hatta milli bile oluyorlar.Milli ünvanını her önüne gelene dağıtmamalıyız. 17 6 Yanıtla
  • asdf: hukuk devleti olduğumuz için papaz gibi buda serbest kalacak ahanda buraya yazıyom demedi demeyin 13 2 Yanıtla
  • Addams: Adam gibi adam, adamın hası dibi tillahı 2 9 Yanıtla
  • adam: birine tokat atsam Belimde su tabancası olsa zindana atarlar garibim fakirim ya o bakımdan yoksa adalet var yani 9 1 Yanıtla
  • yeter artık: bitsin artık zaten ya bu kaçıncı hep mi arda haklı hep mi karşı taraf suçlu 7 2 Yanıtla
  • Recep : Sonradan görme böyle birşey olsa gerek. Arda Turan. 5 4 Yanıtla
  • Ermiş mübarek: Hayatın özeti... 7 2 Yanıtla
  • .: ben sadece ruhsatsız silah taşısam Zindana atarlar Param yok ya o bakımdan 8 1 Yanıtla
  • Yeter: Ya bitsin artik şu rezalet.çöp arabasi gelsin artik buyuksehir belediyeden, 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement