Spor Yazarları Side'yi Gezdi - Son Dakika
Spor

Spor Yazarları Side'yi Gezdi

Spor Yazarları Side\'yi Gezdi

47.Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu öncesinde geleneksel olarak düzenlenen medya turuna katılan spor yazarları Manavgat'ı gezdi.

30.03.2011 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

47. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu öncesinde geleneksel olarak düzenlenen medya turuna katılan spor yazarları Manavgat'ı gezdi.

Geziye Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Esat Yılmaer, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ve spor yazarları katıldı. İlk olarak Side Müzesi'ni gezen yazarlar, ardından tarihi antik tiyatroyu ziyaret ettiler, yetkililerden bilgi aldılar.

Antik Side'yi yürüyerek gezen yazarlar, daha sonra 47.Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Türkiye Bisiklet Turu'nun Side- Alanya ayağının başlayacağı Side Apollon tapınağında gezilerini tamamladılar.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, yaptığı açıklamada, 47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Side-Alanya etabını Apollon tapınağından başlatacaklarını belirtti. Side'nin tanıtımı ve tarihi ile bütün dünyaya bir mesaj vermek için bu parkuru seçtiklerine işaret eden Müftüoğlu,

"Tekirova-Manavgat etabından sonra Side-Alanya etabını gerçekleştireceğiz. İlk defa gerçekleştirilecek turda asıl amaç Side, Manavgat ve Tekirova'yı en iyi şekilde tanıtmak. Amacımız spor ama sporun yanında bu bölgeyi de en iyi şekilde tanıtmaktır" dedi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından yarın saat 11.00'de, spor yazarlarının katılacağı temsili Side Bisiklet Medya Turu düzenlenecek.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Yazarları Side'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement