Spor Yönetimi Zirvesi Spor Basınını Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Spor Yönetimi Zirvesi Spor Basınını Buluşturdu

Spor Yönetimi Zirvesi spor basınını buluşturduİSTANBUL, (DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında Nişantaşı Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Spor Yönetimi Zirvesi, spor camiasını bir araya getirdi.

26.12.2018 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Yönetimi Zirvesi spor basınını buluşturdu

İSTANBUL, (DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destekleme Programı kapsamında Nişantaşı Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Spor Yönetimi Zirvesi, spor camiasını bir araya getirdi.

Üniversitenin Maslak Kampüsü Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonundan düzenlenen etkinliğe, gazeteciler, Özgür Buzbaş, Taner Karaman, Fatih Doğan, Çağdaş Sevinç, TRT Haber ve Spor Dairesi Eski Bşk.Yrd. Avni Küpeli, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan ve pek çok akademisyen katıldı.

Zirvenin açılış konuşmasını yapan Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, böylesi bir zirveye ev sahipliği yapmanın gurur içinde olduklarını belirterek, 'Ben inanıyorum ki bu zirve ile birlikte başta spor eğitimi alan üniversiteli gençlerimiz olmak üzere spor sektörü içinde yer alan değerli katılımcılar yeni kazanımlar elde edecekler' dedi.

"BESYO MEZUNU OLMAK AYRICALIK OLDU"

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteklediği 'Spor Yönetimi Zirvesi'nde konuşan İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, 'Bugün geldiğimiz noktada BESYO yani Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezun olmak artık bir ayrıcalık oldu' diye konuştu. Zirveyi bu yıl ilk kez düzenlediklerini söyleyen Nişantaşı Üniversitesi MYO Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Cemal Özman, "Öğrenciler akademik eğitimi buralardan alıyor. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri adına bu tarz zirveleri düzenlememiz gerekiyor" dedi.

"BU ZİRVE ÖĞRENCİLERİ GELİŞTİRECEK"

Bu tür zirvelerin öğrencileri geliştireceğini belirten Öğr. Gör. Cemal Özman, "Hem onları sektörle, hem başka üniversitelerdeki hocalarla buluşturmak adına zirveyi gerçekleştirmeyi düşündük. Belki buralardan kendilerine iş imkanı yaratacaklar. Hedefimiz çok kişiye ulaşmak. Bu da ancak medya ve sosyal medya aracılığıyla olur. Sosyal medyada insanların deneyimlerinin daha çok artması için izledikleri şeylerden daha fazla keyif almaları için teknoloji ile beraber dijitalleşmeye gittiler. O yüzden medyadaki dijitalleşme çok önemli. Türk sporunun bir yerlere gelmesi için güzelliklere ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

(Tür: İstanbul)

Spor Yönetimi Zirvesi Spor Basınını Buluşturdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spor Yönetimi Zirvesi Spor Basınını Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Kütüphane, Ankara dışından da erişilebilir hale getiriliyor
    11:20 Milli Kütüphane, Ankara dışından da erişilebilir hale getiriliyor

    Türkiye'nin kültürel hafızası Milli Kütüphane kaynaklarında bugüne kadar 20 milyon sayfa dijitale aktarılırken, kütüphanenin yakın zamanda Ankara dışından da erişilebilir hale getirilmesine ilişkin çalışmalar başlatıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu, dijitalleşme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milli Kütüphane, gazete, dergi, kitap ve diğer bilgi kaynaklarını dijitalleştirerek vatandaşların çevrimiçi erişimini kolaylaştırmayı hedefliyor.

  • Hakkari'de müzik öğretmeni Ahmet Kotan'ın ismi atölyeye verildi
    11:20 Hakkari'de müzik öğretmeni Ahmet Kotan'ın ismi atölyeye verildi

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden müzik öğretmeni Ahmet Kotan'ın ismi, görev yaptığı okuldaki müzik atölyesine verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından finanse edilen 'Atölyesiz Okul Kalmasın Projesi' kapsamında Kotan'ın görev yaptığı okula müzik atölyesi kuruldu. Açılış törenine katılan yetkililer, Kotan'ın anısını yaşatmak amacıyla atölyenin açıldığını belirtti.

  • Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak
    11:20 Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak

    Adana'da 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde 5 bin 164 sandıkta 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak. Adana'nın ilçelerinde ise toplamda 1 milyon 629 bin 959 seçmen oy kullanacak.

  • Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu
    11:19 Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Horasan'da Hafızlık Yapan Öğrencilerle Buluştu

    Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem Can, Ramazan İrşat Programları kapsamında Horasan'da bulunan Mustafa Gül Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlık yapan öğrencilerle bir araya geldi. Müftü Can, öğrencilerle sohbet ederek öneri ve isteklerini dinledi. Ayrıca, Horasan'da bulunan diğer Kur'an kurslarını da ziyaret eden Müftü Rüstem Can, teravih sohbeti yaparak gençlere çikolata ikram etti.

  • Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kamyonet devrildi, 3 kişi yaralandı
    11:19 Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kamyonet devrildi, 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Şarkışla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, M.B. (51) idaresindeki kamyonet devrildi ve kazada sürücü ile araçta bulunan G.B. (49) ve H.B. (17) yaralandı. Yaralılar, Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Mersin'de Sazan Sarmalı Yöntemiyle Dolandırıcılık Yapan 20 Şüpheli Tutuklandı
    11:18 Mersin'de Sazan Sarmalı Yöntemiyle Dolandırıcılık Yapan 20 Şüpheli Tutuklandı

    Mersin'de internet üzerinden sahte ilanlarla vatandaşları dolandıran ve araç almak isteyenleri 'sazan sarmalı' yöntemiyle mağdur eden 36 şüpheliden 20'si tutuklandı. Şüphelilerin organize şekilde yaptıkları dolandırıcılık sonucunda 180 milyon lira haksız kazanç elde ettikleri belirlendi.

  • Edirne'de 159 düzensiz göçmen yakalandı
    11:18 Edirne'de 159 düzensiz göçmen yakalandı

    Edirne'de bir haftada yasa dışı yollarla yurda girdiği belirlenen 159 düzensiz göçmen yakalandı. Güvenlik güçleri denetimlerini sürdürerek göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 1'i tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Türk Turizm Sektörü, Rus Turist Sayısında Rekor Bekliyor
    11:18 Türk Turizm Sektörü, Rus Turist Sayısında Rekor Bekliyor

    Türk turizm sektörü, bu yıl Rus turist sayısında geçen yıl kaydedilen 6 milyon konuk sayısının geride bırakılacağını öngörüyor. Türkiye, özellikle 2000'li yılların başından itibaren Ruslar için en popüler tatil destinasyonu haline geldi. Rusya, geçen yıl 6 milyonu aşkın kişiyle Türkiye'ye en çok turist gönderen ülkeler arasında ilk sırada yer aldı. Türk Hava Yolları gibi firmaların yaptığı sık uçuşlarla ulaşım kolaylığı konusunda da ön plana çıkan Türkiye, turizm için büyük bir pazar olan Rusya'nın ilgisini çekmeye devam ediyor. Turizm sektörü yetkilileri, 2024'ün Türkiye için iyi bir turizm sezonu olacağını ve Alanya'nın öne çıkacağını belirtiyor.

  • Antalya'da eski elektrik santrali restore edilecek
    11:18 Antalya'da eski elektrik santrali restore edilecek

    Antalya'nın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şubesi'ni ziyaretinde, eski elektrik santralini de restore ederek Antalya'ya kazandıracaklarını aktardı.


Advertisement