Spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan çarpıcı sözler: Ali Koç'u mahkemeye verdim - Son Dakika
Spor

Spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan çarpıcı sözler: Ali Koç'u mahkemeye verdim

Spor yorumcusu Erman Toroğlu\'ndan çarpıcı sözler: Ali Koç\'u mahkemeye verdim

Kendisinin kulüp başkanları ve yöneticiler tarafından hedef gösterildiğini vurgulayan spor yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u mahkemeye verdiğini söyledi.

29.07.2020 20:19  Güncelleme: 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bi Başka" adlı Youtube kanalında Öznur Doğan'ın sorularını yanıtlayan eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u mahkemeye verdiğini dile getirdi.

Kulüp başkanlarının kendisini hedef gösterdiğini vurgulayan ünlü spor yorumcusu, "Yöneticiler, kulüp başkanları kendini tenkit edenleri hedef gösteriyorlar. Çünkü yaptıkları iş sakat. Yaptıkları işin sakat olduğunu bu işte tecrübeli olduğum için iyi anlatıyorum. İyi anlattığım için de zor durumda kalan kulüp yöneticileri beni hedef gösteriyorlar. Sonra o yöneticiler, pabuçları bırakıp kaçıyorlar. 1-2 yıl geçtikten sonra hoca sen haklıymışsın diyorlar" dedi.

"ELEŞTİRENLERİ MAHKEMEYE VERİYORUM"

Erman Toroğlu, kendisine yapılan eleştiriler karşısında nasıl bir tutum sergilediğinin sorulması üzerine, "Hiçbir şey demem mahkemeye veririm. Benim sosyal medya hesabım yok ama 50-60 tane sahte Erman Toroğlu hesabı var. Ben kolayını buldum. Mahkemeye veriyorum. Mahkemede özür dileriz diyenleri affetmem. Benim şikayetim varsa polise veririm. Mahkemeye veririm. Onlar da beni mahkemeye veriyorlar zaten. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç verdi. Savcı yine reddetti. Ben de Ali Koç'u mahkemeye verdim. Daha henüz açıklanmadı. Merak ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Spor yorumcusu Erman Toroğlu'ndan çarpıcı sözler: Ali Koç'u mahkemeye verdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • Fenerli: Yaw Buda kendini nimetten sayıyor sen Ali koçu mahkemeye versen ne olur vermesen ne olur 0 0 Yanıtla
  • Çavuşoğlu : Şaşırdın ne yapacağını sen herkese sen kimsin la derken iyiydi demi en iyisi sus otur yerine seni kale alan yok 0 0 Yanıtla
  • Gvn: kendini ne zannediyon kim takar seni 0 0 Yanıtla
  • Adanalı : Seni kaale alan varmi. İşin Fenerbahçe olmuş çünkü reyting Fenerbahçe de.... 0 0 Yanıtla
  • TARAFTAR: KULÜPLERİN İŞİNE KARIŞMA . PARALARI SENMİ VERİYORSUNKİ BAŞKANLARA HESAP SORUYORSUN . HESAP SORMASI GEREKENLER VARDIR . YANİ TARAFTARLAR 0 0 Yanıtla
  • gurmeFB: KİN VE NEFRET SAÇICI BAŞKA BİŞİ DEĞİL 0 0 Yanıtla
  • Kadirlili Aydınfb : Erman milleti gaza getirip kendisine hakaret ettirip mahkemeye veriyor gibi geliyor bana aceba yeni geçim kaynaklarına bu yöntemi ekleyip hakaret edenlerden tazminat alıyor gibi bir furium varmı. 0 0 Yanıtla
  • haylaz: fener düşmanlığını bir kere daha tescillemiş olur 0 0 Yanıtla
  • Fahri hanedar : Sen ali koçu mahkemeye verdin her halde yürek yiyerek yaptın bu işi 0 0 Yanıtla
  • Demir: Sen istediğini söyleyip tüm hakaretleri yapacaksın millet dedimi adaletten bahsedeceksşn sana bu gücü kim veriyor 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement