Sporcular İftarda Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Sporcular İftarda Buluştu

Sporcular İftarda Buluştu

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

03.06.2018 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kulüp yöneticileri, antrenörler, öğrenciler ve aileler olmak üzere yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğine Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de katılarak sporcular ve aileleri ile bir araya geldi. Buluşmada bir konuşma yapan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mete Yılmaz, "Amacımız her zaman evlatlarımızı kötü alışkanlıklardan korumak oldu. Ardından ise kendine güvenen nesiller hedefledik. Ahlaklı, centilmen ve sağlıklı bireyler hedefine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz, bunu hep beraber başardık. Sizlerin güveni, evlatlarımızın gayreti ve başkanımız Ahmet Ataç'ın desteği ile bugünlere geldik. Başkanlık sürem boyunca evlatlarımızın sadece başarıları ile değil, bizzat kendileri ve mücadele etmeleriyle de övündük. Hepsine ömür boyu başarılar diliyorum" diye konuştu. Yılmaz, konuşmasının ardından Başkan Ataç'a teşekkür plaketi takdim etti.

Ardından konuşan Başkan Ataç ise Tepebaşı ailesinin gün geçtikçe büyüdüğünü belirterek, "Tüm Tepebaşı giderek büyüyen bir aile haline geldi. Sporda ayrı bir aile, sosyallikte ayrı bir aile, sağlıkta ayrı bir aile. Neticede Tepebaşı büyük bir aile haline geldi. Bugünkü Türkiye'de, sokaklarda kötü şeyler oluyor. Okullar önünde uyuşturucu satılıyor. Eğer çocuklarımızı, gençlerimizi iyi şeyler ile meşgul etmezsek kötü sonuçları olabiliyor. Bizim Çocuk Senfoni Orkestrası'nı kurma nedenimiz de buydu. Çocuklarımızı bu tür tehlikelerden korumak çok önemlidir. Voleybol takımımızın kurulması da böyle oldu. Çok mütevazı şekilde kurduğumuz takım, başarıdan başarıya koşuyor. Tekvando da öyle, masa tenisi de öyle, yavaş yavaş su sporlarımız da öyle olacak. Şampiyonluklar da aslında çok önemli değil. Önemli olan sağlıklı bir nesil yetiştirebilmektir. Beni bir hekim olarak, önce çocuklarımızın sağlığı, eğitimi ilgilendirir. Bugün çocuklarımız çok başarılı oldu. Burada o kadar güzel bir manzara var ki Bizim havuzlarımızdan da sağlıklı, yarına güvenle bakan çocuklar çıkacak. Benim beklentim de çocuklarımızın iyi eğitim alarak, sosyal yönden gelişerek yetişmeleri. Hep birlikte ileriye doğru yürüyeceğiz, başarılarınız daim olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç konuşmasından sonra Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mete Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür plaketi verdi. Buluşmada daha sonra Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü'nün voleybol, tekvando, masa tenisi, yüzme ve bocce branşlarını temsilen 4'er sporcu ve antrenörlerine başarı belgesi ile plaket takdim edildi.

İftar yemeği, çektirilen toplu fotoğraf ile son buldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sporcular İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement