Sporculara Büyük Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Sporculara Büyük Sürpriz

Sporculara Büyük Sürpriz

HBB tarafından kente armağan edilen ve Türkiye'nin ikinci büyük spor kompleksi olan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi ulusal turnuvalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

27.11.2017 13:53  Güncelleme: 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurulduğu günden bu yana geçen süre zarfında birçok ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapan kompleks, bu kez kapılarını başarılı masa tenisi sporcularına açtı. 12. Etap Masa Tenisi Dostluk Ligi Turnuvası 25-26 Kasım tarihlerinde Antakya'da gerçekleşti.
14 ilden 86 sporcunun yer aldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu. 6 kategoride kıyasıya mücadele eden sporcular izleyenlere unutamayacakları spor ziyafeti yaşattı. Süper Lig düzeyindeki elit sporcuların yer aldığı turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerini Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın elinden alırken yaşadıkları mutluluk gözlerinden okunuyordu.

KAĞIT KEBABI VE KÜNEFE İKRAM EDİLDİ

Turnuvaya katılmak üzere Hatay'a gelen sporcular turnuvanın ilk gününde güzel bir sürprizle karşılaştı. Sporculara, UNESCO tarafından 'Gastronomi Kenti' seçilen ve birbirinden lezzetli yemekleri ile dünyaya nam salan Hatay mutfağının eşsiz tatlarından kağıt kebabı ve künefe ikram edildi.

Ödül töreni sırasında düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Savaş, hem kent hem de ülke sporunun gelişimi için katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sporculara Büyük Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement