Sporculara Enerji Katacak Şarkılar Bu Albümde - Son Dakika
Güncel

Sporculara Enerji Katacak Şarkılar Bu Albümde

Sporculara Enerji Katacak Şarkılar Bu Albümde

Kendi Müzik etiketi ile piyasaya sunulan 'Summer Workout Hits 2017' albümü, spor yaparken aynı zamanda motivasyonu yükseltmeyi amaçlıyor.

23.05.2017 08:12  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaza damgasını vurması beklenen, yapımcılığını Kendi Müzik'in üstlendiği ve Türkiye'nin ünlü Dj'lerinin yer aldığı 'Summer Workout Hits 2017' albümünün lansmanı Koza Wos The Club'ta gerçekleşti. Özellikle sporseverlere büyük enerji katacak albümde Zafer Erişen, Tarık Sarul, Erdinç Akbulut, Ahmet Polat, Eren Ab, Coşkun Gürsel, Erdinç Erdoğdu, ve Kivanch K. gibi ünlü dj'ler yer alıyor.

Albümde yer alan müzikler Yrd.Doç. Türker Bıyıklı'nın denetiminde hazırlanan koreografilerle tamamlandı. 28 Nisan'da dijital mecralarda paylaşılan albüm 5 Mayıs'ta da tüm müzik marketlerdeki yerini aldı.
Albümün yapımcılığını ve prodüktörlüğünü üstlenen şarkıcı KENDİ albümde Tarık Sarul ile düet yaparak ilk kez "Yalla" isimli İngilizce şarkı seslendirdi.

Birbirinden enerjik müziklerin yer aldığı albüm ile birlikte sporcu sağlığına da dikkat çekmek amacıyla 'Verita' ile işbirliği yapıldı. 600 sporseverin katıldığı lansmanda ayrıca spor öncesi birbirinden sağlıklı meyveler sporculara dağıtılarak meyvenin enerji arttırıcı özelliği vurgulandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sporculara Enerji Katacak Şarkılar Bu Albümde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement