Sporda Fair-play Karikatür Yarışması - Son Dakika
Yerel

Sporda Fair-play Karikatür Yarışması

Sporda Fair-play Karikatür Yarışması

Tokat’ta sporda şiddet ve küfüre yer olmadığı, sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğu olgusunu ön plana çıkartmak amacıyla düzenlenen “Sporda Fair Play Konulu Karikatür” yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

20.05.2017 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ta sporda şiddet ve küfüre yer olmadığı, sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğu olgusunu ön plana çıkartmak amacıyla düzenlenen "Sporda Fair Play Konulu Karikatür" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ar-Ge biri ile Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde "Sporda Fair Play Konulu Karikatür" yarışmasında juri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 105 eser arasında ilk üç ve mansiyon ödülü kazanan eser sahipleri belirlendi. Tokat Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan sergilenen eserler hakkında öğrencilerden, bilgiler alarak bu yarışma ile sporda fair play ruhunun farkındalığına dikkat çektikleri için emek vererek katılım sağlayanlara teşekkür etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüm Cemil Çağlar'ında katıldığı programda ilk üç dereceyi elde eden ve mansiyon olarak seçilen eserlerin sahiplerine ödülleri takdim edildi.

Lise ve dengi okullardan toplam 105 eserin katılımıyla yapılan yarışmada Güzel Sanatlar Lisesinden İsmail Özay birinci, Batuhan Atakan ikinci, Zile IMKB Anadolu Lisesinden Bahar Yücel üçüncü olurken, Güzel Sanatlar Lisesinden Aybeniz Gün, Dilara Yıldız ve Artova Anadolu Lisesinden Demet Erik mansiyon ödülü almaya hak kazandı. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sporda Fair-play Karikatür Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement