Sporun Başkenti Bahçelievler..! - Son Dakika
Güncel

Sporun Başkenti Bahçelievler..!

Sporun Başkenti Bahçelievler..!

Bahçelievler Belediyesi tarafından yaz döneminde çocuklara yüzme ve basketbol branşlarında verilecek Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı.

04.07.2017 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayrıca yaz boyunca yetişkinler için de ücretsiz yüzme kursları düzenlenecek. Sporun ve sporcun gelişimi için 13 yılda dev yatırım ve hizmetlere imza atan Bahçelievler Belediyesi gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için de çalışmalarını sürdürüyor.

10 Temmuz'da başlayacak Yaz Spor Okulları ve Yetişkin Yüzme Kursları, 5 farklı tesiste 24 Ağustos'a kadar iki dönem şeklinde verilecek.

Bahçelievler Belediyesinin bu yıl 12'nci kez düzenleyeceği yaz okulu 07–14 yaş arası çocuklara yönelik olacak. Yetişkin yüzme kurslarına ise 18 yaşını doldurmuş bay ve bayan vatandaşlar müracaat edebilecek.

Birinci ve 2'nci dönem kayıtları 3-7 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Yüzme ve Basketbol faaliyetlerden oluşan yaz okulunun 1'nci dönemi 10 Temmuz-4 Ağustos 2'nci dönemi ise 7–24 Ağustos tarihleri arasında olmak üzere 2 dönem şeklinde gerçekleşecek. Tamamı ücretsiz olacak kurslara katılmak isteyen öğrenci ve yetişkinler sadece bir dönemi seçebilecek.

Yüzme kursları Altınyıldız, Cumhuriyet, Kocasinan ve Zafer Semt Havuzlarında, basketbol kursları ise Org. Eşref Bitlis İlkokulu Harun Erdenay Spor Salonunda verilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sporun Başkenti Bahçelievler..! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement