Sporun Enlerine Ödül - Son Dakika
Yerel

Sporun Enlerine Ödül

Sporun Enlerine Ödül

Gençlik Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile ülke genelinde 30 Eylül-06 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Aydın'da 10 branşta yapılan final müsabakalarıyla son buldu.

07.10.2013 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile ülke genelinde 30 Eylül-0 6 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Aydın'da 10 branşta yapılan final müsabakalarıyla son buldu.

Amatör Spor Haftası kapanış programı Atatürk Spor Salonunda Vali Vekili Hayrettin Çiftçi, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Mehmet Kıvanç, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akçıl, Spor Şube Müdürleri Cemal Kahriman ve Ali Aras ile müsabakaya katılan branşların il temsilcileri, antrenörler, sporcular ve Aydılıların katılımıyla gerçekleşti.

'EN'LERE ÖDÜL VERİLDİ

Kapanış töreninde Amatör Spor Haftası anısına sporun enlerine, dereceye giren takım ve sporculara ödülleri protokol tarafından takdim edildi. Ödül töreninde plaketler Vali Vekili Hayrettin Çiftçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ve ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç tarafından Aydın sporunda önemli isimlere verildi. Sporun 'en'leri olan şu isimlere plaket verildi: Doç.Dr. Ali Güreş (Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu), Nihat Engin (Koçarlı Menderes Spor), Mustafa Kemerli (İncirliova Spor), Saffet Acar (Herkes İçin Spor İl Temsilcisi), Ersin Tekdal (Atletizm Türkiye Birincisi),Hande Buse Çiftçi (Atletizm Türkiye Birincisi), Tolga Tuncer (Atıcılık Türkiye Birincisi), Ali Nam (Güreş Türkiye Üçüncüsü), Erkan Kanöz (Halter Türkiye Birincisi), Deniz Tan (Tenis Türkiye Birincisi), Hakan Fırat Tunçyiğit (Su Topu Türkiye Birincisi). - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sporun Enlerine Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement