Spotify Aile için Premium Paketini Güncelledi, İşte Yeni Fiyat! - Son Dakika
Teknoloji

Spotify Aile için Premium Paketini Güncelledi, İşte Yeni Fiyat!

Spotify, Güncellenen "Aile için Premium" Paketi ile Ailelere Sevdikleri Müzikleri Daha Çok Dinleme Fırsatı Sunuyor Spotify, tüm aile üyelerinin keyifli zaman geçirebilecekleri yeni pratik özellikler ve fonksiyonlar ile "Aile için Premium" Paketi'nin 5'inci yılını kutluyorSpotify, müzikten...

22.08.2019 06:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spotify, Güncellenen "Aile için Premium" Paketi ile Ailelere Sevdikleri Müzikleri Daha Çok Dinleme Fırsatı Sunuyor

Spotify, tüm aile üyelerinin keyifli zaman geçirebilecekleri yeni pratik özellikler ve fonksiyonlar ile "Aile için Premium" Paketi'nin 5'inci yılını kutluyor

Spotify, müzikten ailecek daha iyi şekilde keyif alınması için aile üyelerine çok daha fazla fırsatlar sunan Aile için Premium Paketi'nin güncellenen versiyonunu pazara sunuyor – üstelik yine ayda sadece 20,99 TL'ye. Güncellenen Aile için Premium Paketi, aynı adreste ikamet eden aile üyelerine müzik ve podcast dinleme tercihlerini kişiselleştirmeleri için pek çok seçenek sağlarken, reklamsız ve Seç-Dinle odaklı müzik deneyimini de sunmaya devam ediyor.

Yeni Aile için Premium Paketi ile aile üyeleri, mevcut paketleri ile ilgili sevdikleri tüm özellikleri kullanmaya devam ederken yeni paket ile daha fazla keyif alacakları birçok seçeneğe de sahip olabilecek:

Ebeveyn Kontrolü: Uzun zamandır talep edilen bu özellik ile ebeveynler bundan böyle paketleri kapsamındaki tüm hesapların Sakıncalı İçerik Filtresi (Explicit Content Filter) ayarlarını kontrol edebilecek.

Family Mix (Aile Mix): Aileler; tüm aile bireylerinin dinlemekten zevk aldıkları şarkılardan oluşan kişiselleştirilmiş çalma listesi için özel bir erişime sahip olacak. Family Mix; düzenli olarak güncellenecek ve kullanıcılar, ailelerinin en sevdikleri ortak dinleme anlarını optimize etmek üzere her oturumda kimin olduğunu kontrol edebilecek.

Family Hub (Aile Merkezi):  Ödeme işlemleri için kayıtlı olan kullanıcı, aile bireylerini eklemek; çıkarmak, ev adresini güncel tutmak ve ebeveyn kontrollerini düzenlemek dahil olmak üzere aile ayarlarını tek bir noktadan yönetebilecek.

Altı Hesap:  Spotify Aile için Premium Paketi; aynı adreste ikamet eden aile bireyleri için altı farklı Spotify Premium hesabı sunmaya devam ediyor. Yani herkesin kendine ait kayıtlı şarkı ve çalma listeleri olmaya devam edecek.

Spotify Premium Bölümü Direktörü Alex Norström;

"Spotify Premium deneyimini geliştirmek üzere her zaman yeni yollar arıyoruz ve güncellenen Aile için Premium Paketi; ailelerin sevdikleri müzik ve podcast'leri dinleme deneyimlerine yeni özellikler katıyor"diyor ve ekliyor; "Ebeveynler hem kendileri hem de aileleri için ekrana maruz kalma sürelerini azaltmaya uğraşıyor, biz de bu noktada bir yandan bireysel tercih ve zevkleri ön planda tutarken; ailelere eğer isterlerse daha fazla kontrol imkanı sağlarken diğer yandan da ailelerin müzik etrafında bir araya gelmelerini sağlayacak yeni çözümler yaratıyoruz".

2014 yılındaki lansmandan bu yana, 50 milyon şarkıya ve 450,000 podcast yayınına erişim fırsatı sunan; ve aile üyelerine modları ile örtüşen müzikleri seçmeleri için sonsuz imkan sağlayan Spotify Aile için Premium Paketi; 60'tan fazla ülkede milyonlarca üye ile dünya genelinde inanılmaz bir büyüme kaydetti.

Family Mix gibi yeni özellikler, tüm aile üyelerinin keyif aldıkları şarkılardan oluşan kişiselleştirilmiş çalma listelerinin düzenli olarak güncellenmesini sağlayarak; ailelerin her zaman birlikte yeni müziklere erişmelerini mümkün kılıyor. İster sabah evden işe giderken ister akşam yemeği hazırlarken ya da hafta sonlarındaki aile zamanlarında olsun Family Mix, tüm ailenin zevklerini o ana taşıyor.

Aile için Premium Paketi'nin 5'inci yılını kutlarken Spotify aynı zamanda ailelerin ne tür müzikler dinlediklerini analiz etti:

Bradley Cooper ve Lady Gaga'dan Shallow; Post Malone and Swae Lee'den Sunflower – Spider-Man: Into the Spider-Verse ile Bastille ve Marshmello'dan Happier; tüm dünyada Aile için Premium Paketi üyeleri tarafından en çok dinlenen şarkılar olarak öne çıkıyor

Aile için Premium Paketi üyeleri tarafından globalde en çok dinlenen sanatçılar arasında ise Ariana Grande; Drake, Queen, Billie Eilish ve Khalid var.

Bazı pazarlarda Disney Hub'ın çok yeni gerçekleşen lansmanı da dahil olmak üzere Spotify, tüm aile üyelerini kapsayan içerikler geliştirmeye devam ediyor. Disney Hub ailelere, Disney, Pixar ve Marvel filmlerinin soundtrack'leri ile Star Wars'ın enstrümantal şarkılarına, klasiklerine, marşlarına ve çok daha fazlasına erişim imkanı sağlıyor. Disney Hits, Disney Favorites, Disney Sing-Alongs, The Lion King ve Disney Princess gibi çalma listelerinin çoktan büyük ilgi gördüğü aşikar. Kısacası, Aile için Premium Paketi üyeleri, en sevdikleri Disney şarkılarını günler geceler boyunca diledikleri kadar dinleyebilirler.

Güncellenen versiyon şu anda İrlanda'da kullanıma hazır durumdayken; Aile için Premium olan diğer pazarlar ise sonbaharda yeni hali ile tanışmış olacak. Mevcut kullanıcılar, yeni versiyon erişime hazır olduğunda bilgilendirilecek.

Daha fazla bilgi ve Spotify'a kayıt yaptırmak için: Spotify.com/Family

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Teknoloji Spotify Aile için Premium Paketini Güncelledi, İşte Yeni Fiyat! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • BYD, Elon Musk'ın Tesla'sını geçerek dünyanın en büyük çeyreklik elektrikli otomobil satıcısı oldu
    20:34 BYD, Elon Musk'ın Tesla'sını geçerek dünyanın en büyük çeyreklik elektrikli otomobil satıcısı oldu

    BYD, 2023'ün son çeyreğinde net karında artış bildirdi ve Elon Musk'ın Tesla'sını geçerek dünyanın en büyük çeyreklik elektrikli otomobil satıcısı oldu. Shenzhen merkezli otomobil üreticisi, yılın son üç ayında net karını yüzde 19 artırarak 1.20 milyar dolara ulaştırdı. Gelir, yüzde 15 artarak 24.9 milyar dolar oldu. BYD'nin net karı tüm yıl için yüzde 81 artarak 4.2 milyar dolar oldu ve brüt kar marjları, geçen yıla kıyasla yüzde 17'den yüzde 20'ye yükseldi. BYD'nin dördüncü çeyrek satış hacmi yüzde 38 arttı; şirket, 526 bin'den fazla elektrikli otomobil satarak Tesla'nın 80 bin fazlasını sattı. Warren Buffett destekli BYD, üst üste ikinci yıl daha fazla araç üreterek, 3 milyon yeni enerji aracı (NEV) üretti; bu, hem hibrit hem de bataryalı elektrikli otomobilleri içeriyor. BYD'nin çoğu aracı, Tesla'nınkinden daha düşük bir fiyat aralığında satılıyor ve hibrit araçlar ya da tamamen elektrikli otomobiller olarak satın alınabiliyor. BYD, geçen yıl 50'den fazla ülkede ürünlerini sattı ve NEV satışlarında 'birçok ülkede birinci sırada' yer aldığını söyledi. Şirket, geçen yıl 242 bin'den fazla birimi ihraç etti. BYD, Macaristan'da yeni bir fabrika inşa etmeyi planlıyor ve orada ilk elektrikli otomobil müşteri grubuna teslimatlar yaptı. Ayrıca, Güney Amerika'da profili iyileştirmek için Brezilya'da eski bir Ford Motor Co. üretim merkezini canlandırmak üzere 620 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor. BYD, küresel genişlemesini sürdürerek Çin'in NEV pazarının 2024'te güçlü bir şekilde büyüyeceğini belirtti. Şirket, çok markalı stratejisini ve küresel genişleme çabalarını sürdüreceğini söylüyor. BYD'nin başarısı, Pekin'den gelen cömert sübvansiyonlarla destekleniyor.

  • Diablo IV, Xbox Game Pass Üyelerinin Kütüphanelerine Ekleniyor
    20:34 Diablo IV, Xbox Game Pass Üyelerinin Kütüphanelerine Ekleniyor

    Microsoft, Xbox Game Pass kütüphanesini genişletmeye devam ediyor. Çıkışıyla birçok oyuncuyu ekran başına kitleyen Diablo IV, bu akşam 20: 00'dan itibaren Xbox Game Pass üyelerinin kütüphanelerine ekleniyor. Diablo IV artık Xbox Game Pass Ultimate, PC Game Pass ve Xbox konsolu için Xbox Game Pass aracılığıyla Xbox ve bilgisayar üzerinden oynanabilir. Oyuncular, övgüyle karşılanan görev serisini deneyimlemek, geniş ortak dünyayı keşfetmek ve oyuna düzenli olarak yeni öğeler, düşmanlar, mekanikler ve çok daha fazlasını getiren sezonluk içeriklerin tadını çıkarmak için hemen oynamaya başlayabilir.

  • Marvel Rivals: Ücretsiz Oyun Mayıs Ayında Piyasaya Sürülecek
    20:34 Marvel Rivals: Ücretsiz Oyun Mayıs Ayında Piyasaya Sürülecek

    Marvel Rivals oyunu, mayıs ayında ücretsiz olarak piyasaya sürülecek. Oyun, Marvel evreninden birçok ikonik kahramanı kontrol etme imkanı sunacak ve oyun dünyasında büyük bir etki yaratabilir. Oyunun performansı ve stabilitesi merak konusu olsa da, büyük bir oyuncu kitlesine sahip olması bekleniyor. Oyunda yer alacak başlıca karakterler arasında Black Panther, Spider-Man, Iron Man, The Punisher, Doctor Strange, Groot, Hulk, Loki, Luna Snow, Rocket Raccoon, Magik, Star-Lord, Magneto, Peni Parker, Mantis, Namor, Scarlet Witch ve Storm bulunuyor. Oyunun gelecekte daha fazla karakterle güncelleneceği ve uzun dönemli destek alacağı da belirtiliyor. Oyun, Doktor Doom ve onun 2099 yılından gelen rakibi arasındaki savaşı konu alıyor ve kahramanlarımız dünyanın yok olmasını engellemek için birlik olmak zorunda kalacak. Marvel yönetimi, Rivals'ın Marvel evreni sevenlerin gönlünde taht kuracak bir yapım olacağını iddia ediyor.

  • Asgari Ücretle Alınabilecek Uygun Fiyatlı Akıllı Telefonlar
    20:34 Asgari Ücretle Alınabilecek Uygun Fiyatlı Akıllı Telefonlar

    Cebe sığabilecek bir boyutta olan akıllı telefonlar, günlük yaşamın bir parçası haline geldi. Ancak son yıllarda Türkiye'de artan döviz kuru nedeniyle teknolojik ürünlerin fiyatları ciddi oranda arttı. Bu bağlamda uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri araştırılıyor. Biz de bu içeriğimizde asgari ücretle alınabilecek, bütçe dostu akıllı telefonları sıraladık.

  • Xiaomi SU7 Elektrikli Otomobilinin Fiyatı Belli Oldu
    20:34 Xiaomi SU7 Elektrikli Otomobilinin Fiyatı Belli Oldu

    Xiaomi, Aralık 2023'te tanıttığı SU7 elektrikli otomobilinin fiyatını açıkladı. En düşük özelliklere sahip olan SU7 Standard modeli 29 bin 870 dolara satılacak. SU7 Pro'nun fiyatı 34 bin dolar, SU7 Max Performance'ın fiyatı ise 41 bin 500 dolar olarak belirlendi. Xiaomi SU7'nin Tesla Model 3'ten daha ucuz olması rekabeti kızıştıracak.

  • PlayStation Plus Nisan Ayında Ücretsiz Oyunlar Sunuyor
    20:34 PlayStation Plus Nisan Ayında Ücretsiz Oyunlar Sunuyor

    PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı oldukça heyecan verici geçecek. Üç ücretsiz oyunun yanı sıra özel içerikler de sunulacak. Oyunlar arasında Immortals of Aveum, Minecraft Legends ve Skul: The Hero Slayer yer alıyor. Ayrıca Overwatch 2 Mega Paketi de üyelere özel olarak sunulacak. PlayStation 5 kullanıcıları artık otomatik klip oluşturabilecekler. Mart ayının sonunda indirilebilecek olan diğer oyunları da kaçırmamanız öneriliyor.

  • YEO Teknoloji, yerli batarya fabrikasında üretimi yerli robotlarla gerçekleştirecek
    20:34 YEO Teknoloji, yerli batarya fabrikasında üretimi yerli robotlarla gerçekleştirecek

    YEO Teknoloji'nin yüzde yüz iştiraki olan Reap Battery için İstanbul Tuzla'da inşası devam eden yerli batarya fabrikasında üretim işlemleri yerli robotlar tarafından gerçekleştirilecek. Fabrikanın kapasitesinin ilk yıl için tek vardiyada 1 GWh olması planlanıyor. Bu yatırımla Reap Battery, enerji depolama sistemleri alanında çeşitli çözümler sunacak ve enerji depolama sistemlerinin dünya çapında büyümesine katkı sağlayacak.

  • Görünmezlik Kalkanı 2.0: Kişisel Görünmezlik Artık Mümkün
    20:33 Görünmezlik Kalkanı 2.0: Kişisel Görünmezlik Artık Mümkün

    Tüketicilere yönelik bir 'kişisel görünmezlik kalkanı' uygun fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Londra merkezli Invisibility Shield Co tarafından üretilen Görünmezlik Kalkanı 2.0, Mini, Tam ve Megashield boyutlarında sunuluyor. Kullanıcının arkasında durduğu yüksek dereceli polikarbonattan yapılmış eğimli bir sayfadan oluşan kalkan, lensler aracılığıyla kullanıcının vücudundan ve arka plandan gelen ışığı dağıtarak görünmezlik etkisi yaratıyor. Kalkanın kullanım alanları arasında tanışma programlarında yarışmacıları saklamak, paintball oynarken görünmez kalmak, sahne sihirbazlığı yapmak ve vahşi hayatı gözlemlemek bulunuyor.

  • Amazon, Anthrophic'e dev yatırım yaptı
    20:33 Amazon, Anthrophic'e dev yatırım yaptı

    Dünyanın en değerli şirketlerinden Amazon, yapay zeka girişimi Anthrophic'e 2.75 milyar dolarlık bir yatırım yaptı. Bu yatırım, teknoloji sektöründe dengelerin değişmesine neden olabilir. Anthrophic, Amazon'un bulut bilişim teknolojilerini kullanarak kendi yapay zeka algoritmalarını eğitecek ve yeni kabiliyetler kazanacak. Ayrıca, girişim Amazon müşterilerine yeni hizmetler sunacak ve özel Amazon çiplerinden faydalanacak. Amazon ve Anthrophic gibi şirketler, yapay zeka alanındaki varlıklarını sürdürmek için iş birliklerine gitmek zorunda kaldı. Bu gelişmelerin sonucunda kullanıcıların yararlanması hedefleniyor.

  • Hepsiburada'dan Samsung Galaxy A55 ve A35 için 3 Taksit Fırsatı!
    18:34 Hepsiburada'dan Samsung Galaxy A55 ve A35 için 3 Taksit Fırsatı!

    Hepsiburada, Samsung'un en yeni Galaxy A Serisi akıllı telefonları olan Galaxy A55 ve A35'i cazip bir teklifle sunuyor. Galaxy A55'in yüksek çözünürlüklü kamera ve Nightography özelliği ile gece bile kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sunarken, Galaxy A35 AI destekli kamera özellikleri ve üstün video kayıt kapasiteleri ile sosyal medyada paylaşımlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyor. Her iki model de geniş depolama seçenekleri, güçlü işlemciler ve 5G bağlantı hızı ile teknoloji severlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu cihazlar Hepsiburada üzerinden 3 taksit imkanı ile satışa sunuluyor, bu da teknoloji severler için kaçırılmayacak bir fırsat.

  • Samsung, Galaxy AI özelliklerini S23, Fold5 ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor
    18:33 Samsung, Galaxy AI özelliklerini S23, Fold5 ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor

    Samsung, Ocak ayında gerçekleştirdiği etkinlikte en yeni S serisi cihazlarını tanıtmasının yanı sıra, Galaxy AI adıyla yeni yapay zeka sistemini de tanıttı. Şimdilik Galaxy S24 serisinde kullanılabilir olan yapay zeka, yakın zamanda önceki serilere de eklenebilir. Ortaya çıkan iddialara göre Samsung, AI özelliklerini Galaxy S23, Fold5, ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor. İşte Galaxy AI cihazları ve özellikleri…


Advertisement