Stadyum Ağrılı Kayakçıların Hizmetinde - Son Dakika
Güncel

Stadyum Ağrılı Kayakçıların Hizmetinde

Stadyum Ağrılı Kayakçıların Hizmetinde

Ağrı Valisi Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu, kayakçılara ev sahipliği yapıyor.

27.11.2011 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Valisi Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu, kayakçılara ev sahipliği yapıyor. Bir dönem futbolcuların krampon izlerinin olduğu stadyumun çimlerinde artık kayakçıların buton ve kayak izleri yeralıyor. Milli Takım Kayak antrenörü Erhan Dursun, kış sezonunda kar yağışının az olması sebebiyle kayakçıların çalışması için en uygun yerin stadyum olduğunu söyledi.

Bir dönem liglerde mücadele eden Ağrıspor'un kullandığı 10 bin seyirci kapasiteli Vali Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu, kentte liglerde mücadele edecek takımı kalmayınca halkın günlük sporları için kapılarını açtı. Gol seslerinin yankılandığı stadyum, kayakçıları ağırlamaya başladı. Yeterince yağış olmayan kentte kayakçılar çalışmalarını zemininde az da olsa kar bulunan stadyum çimlerinde yapıyor. Kayak Milli Takım antrenörü Erhan Dursun, yetersiz kar yağışı sebebiyle kayakçıları çim üzerinde çalıştırdıklarını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, kar yağışı yetersizliği sebebiyle stadyumu kayakçılara tahsis ettiklerini belirterek, "Kayakçılarımızın antreman yapması için elimizdeki bütün imkanları kullanıyoruz. Sporcuların rahat çalışması için onlara kocaman bir stad bıraktık. Kayakçılarda çalışmalarını çim üzerinde yapıyorlar. Ağrı gibi bir yerde çok iyi kayakçılar yetişiyor" dedi.

Okuldan arta kalan zamanlarında stadyumda çalışmasını sürdüren milli kayakçı Yonca Karademir, Şubat ayında yapılacak gençler dünya şampiyonasına hazırlandığını belirtti. Karademir, kentte kar olmadığı için stadyumda çalıştıklarını söyledi. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Stadyum Ağrılı Kayakçıların Hizmetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement