Star olmak elinizde! - Son Dakika
Teknoloji

Star olmak elinizde!

Star olmak elinizde!

YouTube'daki müthiş videonuzun keşfedilmesini mi bekiyorsunuz? Artık beklemenize hiç gerek yok!

13.11.2013 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya çapında 4400'ün üzerinde YouTube kanalını daha da başarılı olmaları için destekleyen BuzzMyVideos, yüksek yaratıcılık potansiyellerini gelire çevirmeleri için Türkiye'deki içerik üreticilerine odaklanıyor. YouTube'da şimdiden 100'den fazla Türk kanalını destekleyen BuzzMyVideos, kısa süre içerisinde bu sayıyı artırmayı, Türk kanallarına ait 230 milyonluk toplam görüntülenme sayısını ise 2014 yılında ikiye katlamayı hedefliyor.

Bilgi ve eğlenceye video içerik üzerinden ulaşmak giderek yaygınlaşırken, YouTube ve benzeri platformlar yeni yıldızların müzik, güzellik, bakım ve oyun gibi alanlarda ürettiği yaratıcı çalışmalarla çalkalanıyor ve 7'den 70'e içerik üreten herkese yepyeni bir gelir modeli sunuyor. YouTube Sertifikalı ve YouTube'un Avrupa'daki en önemli "Premium İş Ortakları" arasında yer alan BuzzMyVideos tam da bu noktada devreye giriyor. "Geleceğin YouTube Yıldızları"nı keşfederek üyesi olan video üreticilerinin hobilerini profesyonel alana kaydıran ve yükselmeleri için stratejik ve teknik danışmanlık desteği sağlayan bir platform vazifesi gören BuzzMyVideos çatısı altında yer alan video içeriğinin, dünyanın dört bir yanında yüzden fazla ülkede izleyicisi bulunuyor.

Google ve YouTube'daki profesyonel deneyimlerini yeni yetenekleri desteklemek için bu alana aktaran iki kadın profesyonel tarafından kurulup yönetilen ve başta Avrupa olmak üzere dünyanın dört bir yanında video üreticileriyle birlikte çalışan BuzzMyVideos, bu alanda Türkiye pazarına yönelik faaliyet gösteren ve hizmetlerini Türkçe olarak sunan ilk marka olma özelliğini taşıyor.

BuzzMyVideos'un ortağı ve İş Geliştirme Direktörü Bengü Atamer'le yaptığımız röportajı izlemek için tıklayın!

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Star olmak elinizde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement