Star Wars'un Teaserını 4 Milyon Kişi İzledi - Son Dakika
Kültür Sanat

Star Wars'un Teaserını 4 Milyon Kişi İzledi

Star Wars'un (Yıldız Savaşları) yeni üçlemesinin ikinci filmi "Star Wars: Episode VIII"in yapımına başlandığını duyurmak amacıyla yayımlanan teaserı, 17 saatte 4 milyon kişi tarafından izlendi.

16.02.2016 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star Wars'un (Yıldız Savaşları) yeni üçlemesinin ikinci filmi "Star Wars: Episode VIII"in yapımına başlandığını duyurmak amacıyla yayımlanan teaserı, 17 saatte 4 milyon kişi tarafından izlendi.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ilk bölümü, orijinal serisinden yaklaşık 22 yıl sonra 1999 yılında çekilen Star Wars'un yedinci bölümü "Star Wars: The Force Awakens" geçtiğimiz yıl vizyona girdi. Serinin sekizinci bölümünün dün "Star Wars: Episode VIII" adıyla yayımlanan 34 saniyelik teaserı, 17 saatte 4 milyon kişi tarafından takip edildi.

Yönetmenliğini Rian Johnson'ın üstlendiği, senaryosunu Rian Johnson ve George Lucas'ın yazdığı filmin başrollerinde Daisy Ridley, Domhnall Gleeson, Adam Diriver, Oscar İsaac ve Harrison Ford yer alacak.

Film, 15 Aralık 2017'de vizyona girecek.

Star Wars

Film serisinin ilki 25 Mayıs 1977'de, "20th Century Fox" tarafından Star Wars ismiyle yayınlandı ve dünya çapında bir popüler kültür fenomeni oldu. Serinin, üçer yıl arayla iki devam filmi yayınlandı. Orijinal üçlemenin son filminin yayınlanmasından 16 yıl sonra, "öncül" üçlemenin ilk filmi yayınlandı ve tekrar üçer yıl arayla diğer iki film de vizyona girerek, serinin bölümleri 2005 yılında tamamlandı. Filmin son üçlemesinin ilk filmi, 2015 yılında meraklılarıyla buluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Star Wars'un Teaserını 4 Milyon Kişi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bosphorus Trio, Ankaralı müzikseverlere konser verdi
    23:49 Bosphorus Trio, Ankaralı müzikseverlere konser verdi

    Türk bestecilerin eserlerini keman, viyolonsel ve piyano ile dünyaya duyuran Bosphorus Trio, Erimtan Müzesi'nde düzenlenen konserde müzikseverlerle buluştu. Konser öncesinde BESOM Çağdaş Türk Müziği Ödülleri takdim edildi. Gruba 'Beste Ödülü' Turgay Erdener'e, 'İcra Ödülü' ise Bosphorus Trio'ya verildi. Konserde, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası başkemancısı Özgecan Günöz, Borusan Viyolonsel Grubu Üyesi çellist Çağlayan Çetin ve Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi piyanist Özgür Ünaldı yer aldı.

  • TİKA, Tacikistan'daki ıslahevinde kalan çocuklara konser verdi
    23:29 TİKA, Tacikistan'daki ıslahevinde kalan çocuklara konser verdi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) organizasyonuyla, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'de bulunan ıslahevinde kalan çocuklara dünya klasikleri ve Türk sanatçıların bestelerinden oluşan bir konser verildi. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası Flüt Sanatçısı Doç. Dr. Lelya Bayramoğulları'nın sunduğu konser, TİKA tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlendi. Bayramoğulları, etkinlikte Tacik eseri de icra ederek büyük beğeni topladı. Konser, çocuklar arasında unutulmaz bir deneyim olarak değerlendirildi.

  • Bursa'da Bir Ailenin Papağanı Sosyal Medyada İlgi Görüyor
    23:18 Bursa'da Bir Ailenin Papağanı Sosyal Medyada İlgi Görüyor

    Bursa'da yaşayan Rahim Çakmak ve ailesinin papağanı, müzik çalınması ve komut verilmesiyle ilginç hareketler sergiliyor. Çakmak'ın papağanının videoları sosyal medyada çok izleniyor ve takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

  • Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri
    22:39 Adana'da Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Gökhan Tepe konseri

    Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda şarkıcı Gökhan Tepe, Merkez Parkı'nda konser verdi. Konseri çok sayıda kişi izledi ve Tepe'nin en sevilen parçalarına müzikseverler eşlik etti. Tepe'nin performansı, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

  • Trabzon'da 10. Karadeniz'in Renkleri karma resim sergisi düzenlendi
    19:58 Trabzon'da 10. Karadeniz'in Renkleri karma resim sergisi düzenlendi

    Trabzon'da düzenlenen 10. Karadeniz'in Renkleri karma resim sergisine 3 ilden 52 sanatçı katıldı. Serginin açılışına Vali Aziz Yıldırım, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ve davetliler katıldı. Sergi, 22 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek. Ayrıca, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende turizmin önemi vurgulandı ve Trabzon'un turist sayısında önemli artış beklenildiği belirtildi.

  • Silifke'de Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda öğrencilere ödüller verildi
    17:59 Silifke'de Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda öğrencilere ödüller verildi

    Silifke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilkokul ve ortaokullar arası şiir yazma ve resim yapma yarışması düzenledi. Göksu Deltası'nda sürdürülebilir tarım için düzenlenen yarışmaya ilkokul ve ortaokul öğrencileri katıldı. Silifke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Törene, Silifke Kaymakamı, İl Tarım ve Orman Müdürü, Silifke Belediye Başkanı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

  • SAMDOB, Samsun Müzesi'nde Türk Bestecileri ve Şarkıları Konseri Düzenledi
    17:53 SAMDOB, Samsun Müzesi'nde Türk Bestecileri ve Şarkıları Konseri Düzenledi

    Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Samsun Müzesi'nde 'Türk Bestecileri ve Şarkıları' konseri düzenledi. Konserde, birçok Türk şarkısı seslendirildi ve sanatseverler tarafından ilgi gördü.


Advertisement