Startuplar İçin Oyunlaştırma ve Hikayeleştirme - Son Dakika
Güncel

Startuplar İçin Oyunlaştırma ve Hikayeleştirme

İTÜNOVA TTO ve Mindset Institute yeni eğitim döneminde çarpıcı eğitim içerikleriyle karşınıza çıkmaya devam ediyor!

09.03.2018 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Start–up'lar için Oyunlaştırma ve Hikayeleştirme!

Yalnızca çocukların dünyasında var olduğu sanılan ancak hayatın kendisini anlatan bir gerçeklik olan oyun, günümüz pazarlama dünyası düşünüldüğünde bambaşka ufuklara yelken açmanıza sebep olabilir.

Türkiye'nin ilk oyunlaştırma kitabı yazarı Ercan Altuğ Yılmaz'ın sunumuyla, "oyun nedir?" kavramından yola çıkacağınız eğitimde; oyun tarihi, psikolojik alt yapısı, içsel ve dışsal motivasyon, oyun tasarımı – düşüncesi – teoremi, ciddi oyun, oyun tabanlı eğitim gibi kavramları öğrenirken; aynı zamanda oyunlaştırma çalışmalarınızı geliştirmenizi ve zenginleştirmenizi sağlayacak, avatar, rozetler, puanlama ve sıralamalar gibi oyunun mekanik ve dinamiklerine ait bilgileri de edinebileceksiniz.

Tüm bu temel bilgi birikimin ışığında oyunlaştırma sizlere, sadakat programları, online topluluklar, insan kaynakları ve satış pazarlama gibi B2C, B2B gamification kavramlarını aktarırken bu sayede sizleri diğer kurum ve kuruluşlardan bir adım öne çıkaracak ve hedef kitlenizin dikkatini çekmeyi başaracak fikirler ve çalışmalar gerçekleştirmenize katkı sağlayacak!

Oyun oynarcasına eğlenceli ve keyifli içeriklerle hedef kitlesine ulaşmayı, fikirlerini aktarmayı ve satış hedeflerini yakalamayı kim istemez? Öyleyse bu eğitim tam size göre!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Startuplar İçin Oyunlaştırma ve Hikayeleştirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement