Steam'e Sadakat Sistemi Geliyor! Sadakat Sistemi Nedir? - Son Dakika
Teknoloji

Steam'e Sadakat Sistemi Geliyor! Sadakat Sistemi Nedir?

Steam\'e Sadakat Sistemi Geliyor! Sadakat Sistemi Nedir?

Valve, dijital PC oyun mağazası Steam için yenilikler getiriyor. Yeni gelecek olan özellik görünüşe göre, kullanıcıları bir hayli cezbedecek.

11.05.2020 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valve, dijital PC oyun mağazası Steam için yenilikler getiriyor. Yeni gelecek olan özellik görünüşe göre, kullanıcıları bir hayli cezbedecek. Amerika menşeli şirket, Steam için sadakat sistemi üzerinde çalışıyor. İşte sadakat sistemi hakkında detaylar.

Steam, Sadakat Sistemi Nasıl Olacak?

Steam sunucu uygulamasındaki oyunlar ve uygulamalar ile ilgili değişikliklerin kaydını tutan SteamDB sitesinin geliştiricilerinden Pavel Djundik tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile haberdar olduğumuz sadakat sistemi, hem puan hem de kullanıcı incelemelerine ifade bırakabileceğimiz bir sistem olacak.

Şimdilik puanları nasıl toplayacağımız belli değil ama tahminimizce belirli indirim dönemlerinde verilen görevler ile bağlantılı olabilir. Valve sistem ile görevlere bir değişikliğe gidebilir. Bunu resmi duyuru yapıldığında net olarak görebileceğiz.

Valve is working on loyalty awards/rewards. It has a point system, and a system to add reactions to user reviews.

Also includes reward items, redeeming points for badge levels, and possiblity game discounts.

— Pavel Djundik (@thexpaw) May 9, 2020

Öte yandan Djundik, attığı tweet'te kullanıcı incelemelerine bırakabileceğimiz olası ifadelerin kodlarıyla ilgili ekran görüntüsünü de paylaştı. Buna göre Deep Thoughts (Derin Düşünceler), Heartwarming (İç Açıcı), Hilarious (Eğlendirici), Hot Take (Kışkırtıcı), Poetry (Şiirsel) ve Helpful (Yardımcı) gibi ifadeler bırakabiliyoruz. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda bunlara yenileri eklenir.

These are possibly the reactions. pic.twitter.com/yEH0STES0v

— Pavel Djundik (@thexpaw) May 9, 2020

Son olarak, sadakat sistemi eşya ödülleri, puanları kullanarak rozet seviyesini arttırma ve olası oyun indirimleri gibi özellikler de sunacakmış.

Valve bu sistemi ne zaman devreye sokacak bilinmiyor ama SteamDB sayfasına yansıdığına göre fazla bir zaman beklemek durumunda olmayabiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Kaynak: Tamindir

Son Dakika Teknoloji Steam'e Sadakat Sistemi Geliyor! Sadakat Sistemi Nedir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement