Steinmeier, Merkel ve Maas, Kazada Ölen 29 Alman İçin Taziye Mesajı Yayınladı - Son Dakika
Güncel

Steinmeier, Merkel ve Maas, Kazada Ölen 29 Alman İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Steinmeier, Merkel ve Maas, Kazada Ölen 29 Alman İçin Taziye Mesajı Yayınladı

CUMHURBAŞKANI Steinmeier, trafik kazasında yaşamını yitirenler için taziyelerini bildirdiği yazılı açıklamasında, "Madeira'da yaşanan trafik kazasında çok sayıda insanın ölmesi beni derinden üzdü.

18.04.2019 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CUMHURBAŞKANI Steinmeier, trafik kazasında yaşamını yitirenler için taziyelerini bildirdiği yazılı açıklamasında, "Madeira'da yaşanan trafik kazasında çok sayıda insanın ölmesi beni derinden üzdü. Olayın sarsıntısını yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel de yazılı mesajında, "Madeira'da yaşanan korkunç trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve yaralananların üzüntülerini paylaşıyorum. Sevdiklerini elim kazada kaybedenlerin acılarını paylaşıyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum" derken, olay mahallinde hizmet veren başta sağlık mensupları, güvenlik görevlilerine kurtarma çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

DIŞİŞLERİ'NDE KRİZ MASASI KURULDU

Federal Dışişleri Bakanı Heiko Maas da, kaza bilgisinin kendilerini ulaştığı andan bu yana üzücü olayla yakından ilgilendiklerini, kazada aile bireylerini kaybedenlerin bilgilendirilmesi, ihtiyaçları olan desteğin aksamadan sağlanması için bakanlıkta bir kriz masası oluşturduklarını açıkladığı yazılı açıklamasında, "Kaza haberiyle derinden üzüldüm, sarsıldım. Aile fertlerinin acılarını paylaşıyor, sabırlar diliyorum. Yaralılara da acil şifalar" dedi.

Alman haber televizyon kanalları saat başı verdikleri haberlerde, Madeira Adası'nda meydana gelen kazayı, trajedi başlıklarıyla izleyicilerine aktarıyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Steinmeier, Merkel ve Maas, Kazada Ölen 29 Alman İçin Taziye Mesajı Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement