Steve Kerr'ün Sabrı Taştı: "Acınası Bir Performans" - Son Dakika
Spor

Steve Kerr'ün Sabrı Taştı: "Acınası Bir Performans"

Steve Kerr\'ün Sabrı Taştı: "Acınası Bir Performans"

Kerr, Golden State Warriors'ın son dönemde düşen form grafiği karşısında suskunluğunu bozdu.

08.04.2018 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'de geçtiğimiz gün deplasmanından 126-106 mağlup ayrılarak son 15 maçta 8. yenilgisini yaşayan Golden State Warriors'ta koç Steve Kerr, oyuncularının son dönemde düşen performansından duyduğu hayal kırıklığını ilk kez bu kadar açık bir şekilde dile getirdi.

20 sayı farkla mağlup oldukları maç sonrası kameraların karşısına çıkan ve öfkesini basın mensuplarıyla paylaşan Kerr, son dönemde birçok oyuncusunun sakatlıklarla boğuşmasına karşın takımın esas probleminin umursamazlık olduğunu söyledi.

Yaklaşan playoff etabı öncesi oyuncuların yeni bir sakatlık yaşamamak adına kendilerini fazla zorlamamalarının bir mazeret olamayacağını belirten Kerr, "Hiç çaba sarf etmeden NBA'de maç kazanamazsınız. Oyuncularımın performansından dolayı gerçekten utanç duyuyorum. Acınası bir oyun ortaya koyduk. Bu maç bizim ligdeki konumumuzu etkilemiyor olabilir, ancak playoff etabı önümüzdeki hafta başlıyor. Bugün olmasa da haftaya gerekli çabayı ortaya koymalıyız. Umarım bunu başarırız." diye konuştu.

Warriors'ın yıldız oyuncusu ise maç sonunda yaptığı açıklamada Kerr'ün değerlendirmesine katılmadığını söyledi. Pacers karşısında kaydettiği 27 sayıyla takımının en skorer ismi olan Durant, son maçlara gerekli önemi verdiklerini belirterek, buna karşın Kerr'ün açıklamalarıyla neyi amaçladığının farkında olduğunu ifade etti.

Batı Konferansı'nda normal sezonu 'ın ardından ikinci sırada bitirmeyi garantileyen Golden State Warriors, playoff öncesindeki son üç maçında sırasıyla ile evinde, ve ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Steve Kerr'ün Sabrı Taştı: 'Acınası Bir Performans' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement