Stıng, 5 Enstrümanlı Konseriyle İstanbul'u Büyüledi - Son Dakika
Magazin

Stıng, 5 Enstrümanlı Konseriyle İstanbul'u Büyüledi

Stıng, 5 Enstrümanlı Konseriyle İstanbul\'u Büyüledi

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Sting, 'Back to Bass' turnesi kapsamında İstanbul'da konser verdi.

27.11.2012 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Sting, 'Back to Bass' turnesi kapsamında İstanbul'da konser verdi. Ataköy Atletizm Arena'da gerçekleşen konsere Türkiye'nin, dünyanın dört bir yanından hayranları katıldı. Sanat, medya ve iş dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 15 bin müziksever konser alanını saatler öncesinden doldurdu.

Başlama saati 21.00 olan konser BKM-GNL organizasyonuyla gerçekleşti. 60 yaşındaki müzisyen sahne performansı ile hayranlarını bir kez daha büyüledi. Dünya turnesi kapsamındaki konserin açılışını " If I ever lose my faith in you" ile yapan Sting, şarkının ardından seyircilerini Türkçe selamlayarak " Teşekkürler, merhaba" dedi.

Sting konsere, "Every little things she does is", "Magic", "Englisman in New York", "Seven days" "Demolution man", "I hung my head" şarkılarını seslendirerek devam etti. Konseri izlemeye gelenler arasında Nilüfer, İzel, Demet Akbağ, Levent Yüksel gibi sanatçıların yanı sıra Gazeteci-Yazar Can Dündar gibi medya ve iş dünyasından binlerce seyirci vardı.

Ünlü müzisyen, şarkılarını söylerken Arena'daki tüm hayranları da eşlik etmeye çaslıştı. 'Roxanne' şarkısıyla konserine son veren sanatçı alkışlara dayanamadı ve 'Desert rose', 'King of pain', 'Every breath' şarkılarını seslendirerek bis yaptı.

'Desert rose' şarkısında Sting ve orkestrasına, ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı da eşlik etti. Sting'e bu turne sırasında gitarist Dominic Miller, Vinnie Colaiuta (Davul), David Sancious (klavye) Peter Tickell (elektronik keman), ve Jo Lawry'den (vokal) oluşan 5 kişilik bir grup eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan müzisyen, 'Back to Bass' turnesi kapmasındaki bir sonraki konserini Beyrut'ta verecek. - İstanbul/ Bakırköy

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Stıng, 5 Enstrümanlı Konseriyle İstanbul'u Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement