Stk'lardan Terör Saldırılarına Tepki - Son Dakika
Yerel

Stk'lardan Terör Saldırılarına Tepki

Stk\'lardan Terör Saldırılarına Tepki

Besni’deki çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları, Beşiktaş ve Kayseri’de yaşanan terör saldırılarını kınayarak basın açıklaması düzenledi.

20.12.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Besni'deki çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları, Beşiktaş ve Kayseri'de yaşanan terör saldırılarını kınayarak basın açıklaması düzenledi.

Besnili STK'lar tarafından yapılan ortak açıklamayı Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan yaparak, "Son günlerde artan hain, alçak ve kahpece saldırıları şiddetle kınıyoruz. Ülkemizin yurt içi ve yurt dışı kaynaklı terör saldırılarına maruz kaldığı son günlerde, bize diz çöktürmek, bizi teslim almak isteyenlere karşı dik duruyor ve dik duracağız. Uluslararası şer odaklarının genelde Ortadoğu, özelde ülkemiz ve bölgemiz üzerinde oynadıkları oyunlara karşı birlik zamanıdır. Ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı bu dönemde, bu tuzağa düşmemek, birliğimizi korumak üzere teröre karşı tek ses, tek yürek olduk, olmaya devam edeceğiz.

Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor. Büyük bir sınavın içindeyiz. Bu öyle bir sınav ki etrafımız kuzu kılığına girmiş çakallarla kuşatılmıştır. Bir taraftanDEAŞ terör örgütü, bir taraftan PKK/PYD terör örgütü, bir taraftan FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması, bir taraftan Hizbullah, diğer taraftan bu terör örgütlerine uluslararası alanda her türlü desteği veren ülkeler, onların gizli istihbarat örgütleri ve maalesef bütün bunların içimizdeki uzantıları. Terörü destekleyenleri, terörden medet umanları da lanetliyoruz. İnşallah devletimizin güçlü duruşu ve vatandaşlarımızın desteği ile bu zor sürecide atlatacağımız inancındayız. Çünkü Devletimiz bizlere bu acıları yaşatanlardan fazlasıyla hesap soracaktır. Biz de millet olarak daha çok kenetleneceğiz. Birlik ve beraberliğe daha çok önem vereceğiz. Bu hain ve alçak saldırılar devletimizi ve milletimizi sindiremeyecek, yıldıramayacak. Terörden ve kaostan medet umanlar geçmişte olduğu gibi hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacak. Bütün bunlarla bizi alt edeceklerini sananlara dönüp geriye bakmalarını tavsiye ediyoruz. Baksınlar ki bu alçaklar bizim haçlı ordularını nasıl bozguna uğrattığımızı, Osmanlının küllerinden doğan bu milletin kurtuluş savaşında en donanımlı ordulara karşı Çanakkale destanını nasıl yazdığını ve son olarak sinsice, kalleşçe içimizde yuvalanan iliklerimize kadar bizden sandığımız, namertlerin oyunlarını nasıl bozduklarımızı görsünler.

Bizi terörle korkutmayı amaçlayanlar bilsinler ki ülkemizi bu alçaklara, kahpelere bırakmayız. Bu son hain saldırılarda da terörle mücadeledeki kararlılığımıza gölge düşürmeyecek. Biz de sivil toplum örgütleri olarak sonuna kadar devletimizin ve güvenlik güçlerimizin arkasındayız.

Bu oyunu kuranların ve figüranlarının işi namertlikse bizim işimizde dün olduğu gibi bu gün ve bundan sonra da mertlik olacak. Birlik ve dirlik olacak.

Bunlar öyle mahlukatlar ki insanlıktan hiç feyiz almamışlar. Biz biliyoruz ki bu coğrafyada akan kanın arkasında her zaman zenginleşenler ve kazandıklarını zannedenler var. Büyük Orta Doğu projesinin temsilcileri var. Dikkat ediyor musunuz Müslümanlar kendi akıttıkları kanlarda boğulurken onlara sahip çıktığımız için cezalandırılıyoruz.

Çağrımızdır. Bu türden kirli emellerle ancak yıpratılabiliriz asla yenilmeyiz. Her şeyden önce bu kirli ve insanlık dışı oyunlara kalkışanlara alet olmayalım. Bu ülke 79 milyonluk vatandaşıyla hepimizin.

Oyunlara karşı ayık olalım, oyunları bozmak için birlik olalım. Olalım ki bütün pislikleri temizleyip temiz bir toplumda birlik ve kardeşlik içinde birlikte yaşayalım.

Bu düşüncelerle Besni Sivil Toplum Kuruluşları olarak. Beşiktaş ve Kayseri'de yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimiz için 79 milyonluk ülkemize ve emniyet güçlerimize başsağlığı, Kederli ailelerine sabır, yaralı gazilerimize acil şifalar diliyor, saldırıyı ve arkasındaki karanlık güçleri nefret ve şiddetle kınıyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk'lardan Terör Saldırılarına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement