Stranger Things, 3. Sezonuyla Netflix'te İzlenme Rekorlarını Altüst Etti - Son Dakika
Teknoloji

Stranger Things, 3. Sezonuyla Netflix'te İzlenme Rekorlarını Altüst Etti

Uzun bir sürenin ardından tekrardan hayranlarıyla buluşan gerilim dizisi Stranger Things, çıkışıyla birlikte rekorları da beraberinde getirdi. Fazlasıyla beklenen bir yapım olduğu için çıktığı an birçok kişi tarafından izlenen dizi, Netflix'in izleyici rekorlarını kırdı.

09.07.2019 11:07  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Netflix'in sevilen dizisi Stranger Things'in üçüncü sezonu, Amerika Birleşik Devletleri'nde Bağımsızlık Günü'nde yayına girdi ve o zamandan bu yana izlenme rekorlarını altüst etti. Uzun bir süredir beklenen ve beklenişi süresince kendisinden birçok kez bahsettiren Stranger Things, izlenme konusunda Netflix platformunda yeni rekorlara imza attı.

Netflix'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamaların sonucunda edilen bilgilerde 4 gün içerisinde 40,7 milyon insanın diziyi izlediği belirtildi. Netflix'in resmi Twitter sayfasının yolladığı tweet ise şu şekilde:

Stranger Things, 3. Sezonuyla Netflix'te İzlenme Rekorlarını Altüst Etti

"Stranger Things 3, Netflix rekorlarını kırıyor!

40,7 milyon hesap, 4 Temmuz tarihindeki çıkıştan bu ana diziyi izliyor. İlk dört günlük verilere baktığımız zaman tüm dizi ve filmlerin rekorunu kırdı. Dahası, 18,2 milyon kişi tüm sezonu bitirdi."

Şu an için bu veriler Netflix'ten geldiği ve bağımsız bir kaynak tarafından bildirilmediği için verilerin doğruluğunu teyit etmek mümkün değil. Özellikle Netflix'in ölçüm konusunda bir filmin ya da dizinin 'izlendi' olarak nitelendirilebilmesi için bir filmin ya da dizinin %70'ini izlemesi yeterli oluyor. Bu sebepten dolayı gerçekten kaç kişinin diziyi tamamen izlediğini bulmak fazlasıyla zor.

Stranger Things, 3. Sezonuyla Netflix'te İzlenme Rekorlarını Altüst Etti

Netflix, Stranger Things'den önce Adam Sandler ve Jennifer Aniston'ın Murder Mystery isimli filmin çıkışının ilk üç gününde 30 milyon kişinin filmi izlediğini belirtmişti. 45 milyon hesap, Sandra Bullock'un Bird Box filmini ilk yedi günde izledi. Tüm bu sayılara bakıldığı zaman Stranger Things'in 40,7 milyon kişinin dört gün içerisinde bu sayılara ulaşması, son derece büyük bir başarı olarak karşımıza çıkıyor.

Stranger Things, 3. Sezonuyla Netflix\'te İzlenme Rekorlarını Altüst Etti
Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Stranger Things, 3. Sezonuyla Netflix'te İzlenme Rekorlarını Altüst Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement